Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chodzi o film,ktory kiedys widzieliscie podobal wam sie bardzo,ale ciezko go gdziekolwiek dostac.w moim przypadku takimi filmami sa "Private Resort" z johnnym deppem,oraz thriller "Kwiaty na poddaszu".a w waszym przypadku

Czy film spodoba sie wszystkim ludziom na swiecie? kto to wie,ale jaka swierzosc bije z tej bajki.poprostu cos wspanialesgo.weicej takich basni gratuluje autorowi i powodzenia przy kolejnych czesciach, o ile beda.

Ciekawi mnie chochlik, który "przez przypadek" umieścił obok pastelowych pantofelków Marii Antoniny błękitne amerykańskie trampki marki converse - all star'ry:))

Miałam mały ubaw w kinie-może nie jest on tak "odlotowy" jak wasze XD -ale zawsze jakiś. Podczas seansu "Mr. & Mrs. Smith" wszyscy śmiali się z tekstu, a ja z moimi kumplami z rozlanej coli i rozrzuconego popcornu, który przez przypadek rozwaliłam, ale nie to jest zadziwiające...W tym dniu była burza i to spora. 3 razy...

więcej

Ja nie widzialem, ale zamierzam zobaczyc :P

Sciagnelem film po angielsku. Chcem otworzyc go i napisy w allplay'erze i pokazuje cos takiego jak LACK MOVIE!. Probowalem otworzyc film rowniez w Sub-edit player i nie otwiera filmu. Probowalem otworzyc ten film za pomoca wielu programow i nic. Jedynym programem jes Windows media player ale tam nie mozna otworzyc...

Czy jest ktoś kto równie jak ja się cieszy, że poraz kolejny w odstępie pół roku TVN puszcza ten cudowny film? Za 1 razem jak zobaczyłem to se powiedziałem..no może być nawet ok,ale za drugim już się zakochałem.I mimo, że to romansidło to co z tego?!Takie filmy tez są potrzebne.A o utworze Barnaked Ladies to można...

chłopak ma w internecie przyjaciela, ale zrywa przyjaźń bo myśli że to ktoś obleśny i zboczony, a okazuje sie że to piękna dziewczyna z niemiec i on z przyjaciółmi jedzie jej szukać do europy i ma pełno przygód. było na tvn. zna ktoś tytuł?

Własnie, co to za dyskriminacja !? Proszę bardzo, obstawiamy najlepszego mena z tych oto :
1.Adrien Brody
2.Ryan Gosling
3.Leonardo Dicaprio
4.Brad Pitt
5.Orlando Bloom
6.Keanu Reeves
7.Ben Whishaw
8.Kevin Bacon
9.Nicolas Cage
10.Dustin Hoffman
11.Maciej Zakościelny(...)
12.Małaszyński (nie wiem jak ma na...

więcej

Ma ktos może stronkę z filmem Step Up : Taniec zmysłów?? Jesli tak to ładnie się uśmiecham i prosze o podanie