chodzi o film,ktory kiedys widzieliscie podobal wam sie bardzo,ale ciezko go gdziekolwiek dostac.w moim przypadku takimi filmami sa "Private Resort" z johnnym deppem,oraz thriller "Kwiaty na poddaszu".a w waszym przypadku
Czy film spodoba sie wszystkim ludziom na swiecie? kto to wie,ale jaka swierzosc bije z tej bajki.poprostu cos wspanialesgo.weicej takich basni gratuluje autorowi i powodzenia przy kolejnych czesciach, o ile beda.
Ciekawi mnie chochlik, który "przez przypadek" umieścił obok pastelowych pantofelków Marii Antoniny błękitne amerykańskie trampki marki converse - all star'ry:))
Miałam mały ubaw w kinie-może nie jest on tak "odlotowy" jak wasze XD -ale zawsze jakiś. Podczas seansu "Mr. & Mrs. Smith" wszyscy śmiali się z tekstu, a ja z moimi kumplami z rozlanej coli i rozrzuconego popcornu, który przez przypadek rozwaliłam, ale nie to jest zadziwiające...W tym dniu była burza i to spora. 3 razy...
więcejSciagnelem film po angielsku. Chcem otworzyc go i napisy w allplay'erze i pokazuje cos takiego jak LACK MOVIE!. Probowalem otworzyc film rowniez w Sub-edit player i nie otwiera filmu. Probowalem otworzyc ten film za pomoca wielu programow i nic. Jedynym programem jes Windows media player ale tam nie mozna otworzyc...
Czy jest ktoś kto równie jak ja się cieszy, że poraz kolejny w odstępie pół roku TVN puszcza ten cudowny film? Za 1 razem jak zobaczyłem to se powiedziałem..no może być nawet ok,ale za drugim już się zakochałem.I mimo, że to romansidło to co z tego?!Takie filmy tez są potrzebne.A o utworze Barnaked Ladies to można...
chłopak ma w internecie przyjaciela, ale zrywa przyjaźń bo myśli że to ktoś obleśny i zboczony, a okazuje sie że to piękna dziewczyna z niemiec i on z przyjaciółmi jedzie jej szukać do europy i ma pełno przygód. było na tvn. zna ktoś tytuł?
Własnie, co to za dyskriminacja !? Proszę bardzo, obstawiamy najlepszego mena z tych oto :
1.Adrien Brody
2.Ryan Gosling
3.Leonardo Dicaprio
4.Brad Pitt
5.Orlando Bloom
6.Keanu Reeves
7.Ben Whishaw
8.Kevin Bacon
9.Nicolas Cage
10.Dustin Hoffman
11.Maciej Zakościelny(...)
12.Małaszyński (nie wiem jak ma na...