Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo proszę o pomoc szukam filmu z Laskowikiem i Smoleniem, grają roznosicieli mleka. Szukam czego kolwiek reżyserai data produkcji. tytuł chyba jest Roznosiciele choć nie jestem pewny.

Najbardziej to szukam tego na nośniku

Kiedyś, około 10-15 lat temu oglądałem film, najprawdopodobniej produkcji azjatyckiej. W zasadzie niewiele z niego pamiętam, a chciałbym go zdobyć, tylko nie posiadam żadnych danych. W filmie chodziło chyba głównie o zdobycie jakiegoś miecza (chyba jakiegoś księżycowego czy coś). Jak ktoś ten miecz posiadał, to miał...

więcej

Osoby zainteresowane moga rezerwowac bilety.

ZENON LASKOWIK
Władysław Sikora, kabaret OAO and free artist
"O'Pyra za 3 grosze + VAT"
3.III.2007 (sobota) godz. 17.00 i 20.00
Bilety w cenie:
39 zł do XIII rzędu
36 zł od XIV rzędu do XVII rzędu + balkon

Informacja i przedsprzedaż biletów w sekretariacie DK...

więcej

kupie film Spojrzenie Mordercy ns DVD. film jest z 1996r.
oraz American Psycho, też na DVD.

Witam!
Mam do Was pytanie, byćmoże mi pomożecie (bardzo bym się cieszył).
Chodzi mi o tytuł filmu, który ongiś oglądałem.
Niestety nie znam nazwisk aktorów, reżysera ani nic.
Pamiętam tylko fabułę.
Chodziło o rockandrollowy zespół i jego karierę.
Bardzo charakterystyczną rzeczą w tym filmie było to,
że...

Pamietam tyle, ze jest to film azjatycki, koles jest fotografem i caly film boli go szyja. Pomozcie bo mnie meczy

Która postać z filmów na podstawie komiksów MARVELA podoba wam się najbardziej, mówię tu nie tylko o głównych bohaterach ale także o czarnych charakterach i otoczeniu głównego bohatera. Chodzi tylko o filmy MARVELOWSKICH komiksów:
- Blade 1,2,Trinity
- Daredevil
- Hulk
- Fantastyczna 4
- X men 1,2,Ostatni...

Polska strona o Hollywood (www.hollywood.prv.pl) poszukuje ludzi interesujących się Hollywood do redagowania serwisu. Zainteresowanych prosimy o odpowiedz na mail: hollywoodcity@gmail.com

"cudownym" filmem pt."Dlaczego nie". Nawet jeśli ktomuś podobały się ekranizacje wypocin Grocholi, to i tak powinien trzymać się z dala od kina. Za parę miesięcy i tak będzie jako dodatek do "Pani Domu", więc powstrzymajcie wasze dziewczyny przed romantyczną randką w kinie, zostańcie lepiej w domu i zobaczcie kolejny...

więcej

PULP FICTION
kill bill vol 1,2
requiem dla snu
pi