Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Widzieliście jedenz programów o mojej Paris. mwili to znaczy wypowiadali się rózni ludzie że pomimo szalonego charakteu Paris jest bardzo inteligentną i szaloną dziewczyna Mówiłem to ideał kobiety

...jak widzę kiedy wszem i obec promowane są takie filmy jak "Dlaczego nie" czy chociażby "samotność w sieci". To już przesada jak wciskają reklamę tego filmu gdzie się da tak jak w plusie. Czy w Polsce już się nie robi dobrych filmów?? i o gatunku innym niż komedia romantyczna lub takim wątkiem. Chyba to jest tylko...

więcej

Witam.

Oglądałem ostatnio Helikopter w Ogniu i Łzy Słońca. Bardzo mi się spodobały. Czy znacie filmy o podobnych scenariuszach lub ego typu? Z góry dzięki. Proszę przesyłać odp również na konradkacprzak@op.pl i GG:5955687

Obrzydliwe, agresywne inwektywy najróżniejszej maści i kolorów, z pewną przewagą brunatnego... Zastanawia mnie, dlaczego takie ordynarne ataki i kontrataki nie sa usuwane...? W oczywisty sposob naruszaja zasady filmwebu, ale mimo to od wielu dni (mimo zgłoszeń, oczywiscie) nikt nie kwapi się, zeby ruszyc paluszkiem......

więcej

JA uwielbiam ten serial jest super!!! już 28.stycznia będzie lećieć na Polsacie;]
A ja czekam na 14 odcinek 2 serii...;]

poszukuje piosenki, ktora grana była na pianinie we francuskim filmie. Nazwy jego nie pamietam niestety:/ lecieł kiedys na HBO. Opoiwadal o losach pewnej Francuski i jej facetach. Była tam taka scena, gdzie poznała faceta kotry grał na pianinie i ona potem przywiozła pianino pod jego dom i pod oknem zaczeła grac ta...

Film leciał 10-15 lat temu na jedynce o 20:00 :) Fabuła byłaby mniej więcej taka: Jest młode małżeństwo. Znika żona. Mąż desperacko jej poszukuje i w końcu dochodzi do spotkania z domniemanym porywaczem w nocy na parkingu. Warunkiem spotkania żony jest wypicie kubka kawy ..z środkiem usypiającym. Następna scena to...

Moje typy to: najgorszy aktor - niezmiennie Jasiu Wieczorkowski (jak go widzę to nie wiem czy śmiać się, czy płakać), aktorka - Kasia Cichopek (najbardziej przereklamowana kobieta w polskim showbiznesie), film - Tylko mnie kochaj (komercha w najgorszym wydaniu).

użytkownik usunięty

1 Był to jakis film na faktach ze jacuś ludzie chcieli sie dowiedziec czy rzeczywiscie w tym lesie jakas czarownica straszy i oni se tam byli i krecili amarorska kamerka i pozniej jeden koels zgina i ta jedna laska (studentka) znalazla jego palec piozniej doszli do jakiegos domu i ten koles stal w koncie costam

2...

więcej

czy ktoś mógłby mi wymienić reżyserów filmowych mających znamienny wkład w rozwój filmu? potrzebna mi jest jeszcze ich biografia i filmografia..