Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kto mi poda tytuł jakiegoś filmu erotycznego godnego polecenia ??
tylko nie '9 i pół tygonia' bo to już widziałam :P

Oglądałem kiedyś w kinie Aviator w Warszawie (cykl "Alfabet reżyserów", jakoś pod koniec 2005 roku chyba) film, który chciałbym sobie obejrzeć raz jeszcze, ale niestety nie pamiętam ani tytułu, ani jakiej produkcji był.
Pamiętam mniej więcej jaka była fabuła: Młode małżeństwo zaprasza na kolacje starych znajomych,...

Jak ktos zna jakieś dobre filmy z tego gatunku to prosiłbym przesłać mi tytuły tych filmów na adres e-mail. Oki?

tokarz36@wp.pl Z góry dziękuje.

No więc tak, księżniczka i książe siedzą bez ruchu przy stole .Pory roku się zmieniają, a oni siedzą i siedzą.Wie ktoś coś może?

Długo oczekiwana postać przezemnie to venom w filmach o pająku ale czy napewno pojawi się w 3 częsci jak myślicie???

Powiem tylko, że bardzo podobne do Czarodziejki z Księżyca, było kilka takich dziewczyn, co walczyło ze złem, wytwarzały takie kule podczas przemiany, (łudząco podobne do tych z Dragon Ball), fajne efekty, muzyka, jednak były też zamki o ile się nie mylę... więc zna ktoś tytuł tego anime? Ich nie było wiele ;) a na tym...

więcej

Podajcie jakieś fajne filmy z laskami. Takie gdzie jest ich dużo i często, a filmy są naprawdę dobre. Proszę wyłącznie o tytuły. Błagam PLZ

Oja oja, jaki zjebisty. Prawie jak jedynka. Pozdrawiam wszystkich fanow tego przeglebokiego obrazu S-F.

Sposrod calego szajsu moge wymienic moje perelki:
Jad - czysty debilizm
Weze w samolocie - ciekawe jak zmiana cisnienia wplywa na agresywnosc u gadow
Borat - chory film o chorym czlowieku (choc niezle sie zasmialem przy tym)
co prawda to tylko 3 tytuly ale jeszcze dodam pare

Nie wiem czy na tym forum ktoś zapodał już taki pomysł, a jak nie to ja go rozpoczne.
Jakie gatunki filmów najbardziel lubicie?
Ja osobiście typuje filmy w ten sposób:
1.Wojenne
2.Sensacyjne
3.Komedie