Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam ! Czy ktoś zwraca uwagę na muzykę w filmach i serialach ? Interesuje mnie ten temat od najdawniejszych filmów.

Jak w temacie,polsat wyemitował je w zeszłą srode a nie czwartek i dlatego przegapiłem.
Ma ktoś moze nagrane,albo wie skąd ściągnać ?
Prosze o pomoc

andrzejl.zukowo@wp.pl

Witam. Po spędzeniu setek godzin przed monitorem moją ostatnią deską ratunku jest filmweb. Otóż, poszukuję strony, która w przejrzysty (lub mniej przejrzysty) sposób ukazałaby mi wykaz bardziej znanych filmów z danych lat. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.

Poszukuję filmografii Ingmara Bergmana na CD ( możliwie kompletną)
jeśli ktoś posiada takową to proszę o kontakt zakk17@o2.pl
z góry dzieki !!!

Po dodaniu kilku informacji do filmu nie dostalam punktow,dlaczego?? Jest to niesprawiedliwe!!!

Zna ktoś tytuł i wykonawcę piosenki, któa leci w reklamie serialu 'the 4400' w TV, proszę was...

Mel Gibson po stworzeniu filmów takich jak Breavheart, Pasja czy Apocalypto jest jednym z lepszych reżyserów na świecie!!!!
Zastanawiam się czy przerośnie talen jednego z najbardziej znanych czyli Spilberga?

Jeśli przed śmiercią możecie zobaczyć tylko jeden film, jaki byście wybrali?

hej,

mam olbrzymią prozbe, na mature ustna z polaka mam temat o roznych ekranizacjach jednego dzieła literackiego, ciezko jest mi wybrac to owe dzielo wec prosze was abyscie wy podsuneli mi (oczywiscie waszym zdaniem) tytul ksiazki ktora zostala zekranizowana przynajmniej dwa razy

z gory wielke dzieki

BUFFY070

więcej

Szukam tego filmu. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie można go wypozyczyć