szukam filmów lub dobrych seriali opowiadających o dorastaniu,których akcja osadzona jest klilka dekad wstecz.chodzi mi o takie słodko-gorzkie obrazy po których człowieka dopada tęsknota za tym co było.coś w stylu Cudownych Lat, Stań przy mnie czy nawet Mojej dziewczyny..
Czy znacie jakies strony na których znajduje się spis wszystkich filmów pojawiających się w czasopismach?
Jeżeli możecie to napiszcie swoje zdanie na temat filmów w reżyserii Roberta Zemeckisa. A o to filmy którymi się zajmował:2007: Beowulf
2007: Corrections, The
2004: Ekspres polarny (Polar Express, The)
2001: Macabre
2000: Cast Away - Poza Światem (Cast Away)
2000: Co kryje prawda (What Lies...
Mam gorąca prośbę, czy ma ktoś, lub wie gdzie mogę znaleźć film "BICZ BOŻY"
1966 roku, premiera chyba 1967. Mikulski, Pola-Raksa, Niemczyk. Zależy mi
bardzo na tym filmie, jest tam moment(scena)ze statystami który(a) może zaważyć o kogoś życiu. Z góry dziękuję !!! Jeżeli ktoś ma dostęp, prosze o info berg20@wp.pl.
Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten film powinno się oglądać?Dlaczego ten...
Czy ktoś kojarzy może film biograficzny o marii stuart. Niewiele z niego pamiętam, oprócz tego, że była tam taka scena, kiedy ze swoimświeżo poślubionym mężem, w sali jadalnej, Maria rozbija szklane kieliszki, za każdym razem wypowiadając jakieś życzenie. Z góry dziekuję za pomoc.
Cześć
ten film ponoć nie był wydany ani na kasecie ani na płycie.. nie wiem czy to prawda... więc...
więc może ktoś z Was powie gdzie to można obejżeć...
choć obejżeć, jeśli przeżycie takiej historii jest kompletnie niemożliwe?
Wypisujcie swoje ulubione filmy z Robertem DeNiro, Joaquinem Phoenixem i Garym Oldmanem!!!!!Czekam na Wasze propozycje.
Poszukuje Osobbę, która posiada film "Ósmy dzień Tygodnia". Nie był by to dla mnie zaden problem gdyby ten film był do sciagniecia ale niestety go nie ma. Dlatego zwracam sie z prośbą do Was jesli posiadacie ten film w Waszej biblioteczce to prosze o kontakt albo przez gg:6542601 lub na email kopciuszek_17@tlen.pl.
Z...