Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo potrzzebuje tego filmu, nie był by to dla mnie problem gdyby ten film był dostepny do ściagniecia z internetu ale niestety bylam na torrentach i nie ma. Prosze o pomoc!!!!!!!
moj kontakt to gg:6542601 lub email kopciuszek_17@tlen.pl
z góry dziekuje.:)

bardzo lubię oglądac filmy, których akcja rozgrywa się w szkole, z wątkiem miłosny,np."szansa na sukces".Cz mogłby mi ktoś polecić jakiś film???

Bardzo lubie filmy Micheala Baya (tego od "Armageddonu" i "Wyspy") i dlatego ciekawi mnie jego kolejny projekt. Chodzi tu o "Transformers". Co myslicie, czy bedzie hitem czy też porażką?? Propozycje i komentarze składajcie tutaj... THX z góry!!!

Stawiam na Rutgera Hauera i jego monolog w "Łowcy Androidów". Po jego "czas umierac..." wlasciwie mozna juz tylko milczec

Witam serdecznie

Interesuja mnie filmy o footbollu amerykanskim.

Ogladalem juz :

The long yard
We are Masrhall
invinicible
Swiatla stadionow

Bardzo spodobaly mi sie filmy o tej tematyce:) Prosze o podanie wszystkich znanych wam tytulow o tym sporcie. Pozdrawiam serdecznie

na antene TVP wchodzi wlaśnie nowy serial pt. "4400" czy ktos wie moze cokolwiek o tym serialu? czy warto go ogladac? z gory dzieki za odpowiedzi

Na http://smovie.pl jest trailer ze Spike Awards. Zapowiada sie super ;]

Witam, poszukuje tytułu filmu z lat 80 lub początku 90. Jest to horror sf i trochę komediowy, oglądałem go dawno temu i jakoś nie mogę sobie przypomnieć jaki miał tytuł. Film jest o pełzających robakach z kosmosu które przez usta dostawały sie do mózgu. Początek filmu zaczyna się na statku kosmicznym w którym jakiś...

więcej

Witam! Dawno temu oglądałem film o oddziale wojskowym z czasów II wojny światowej bądź współczesnym, który przeniósł się podczas burzy piaskowej w czasy samurajów. Tam stawiał czoła całej armii. Mimo potężnej przewagi technologicznej z tego co pamiętam źle się to dla nich skończyło. Proszę o pomoc bo bardzo chciałbym...

więcej

Wszyscy ktorzy to czytacie!! :D
mam prosbe do was ogromna
otoz chcialabym zebyscie tu wpisywali najwieksze romansidla jakie znacie, takie filmy przy ktorych siedzi sie jedynie z chusteczka przy oczach i nosie i sie ryczy!! takie bylyby najlepsze
i oczywiscie nie chcialabym zeby to byly jakies debilne denne...