Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak leci kultowa pioseneczka śpiewana w filmie "Wodzirej"?
Bardzo zależy mi na poznaniu chociaż jednego wersu!!
Jeśli ktoś wie... Pamięta;) to Bardzo proszę o info na faabian@wp.pl
Wielkie dzięki już na zapas:)

Witam, chciałbym abyście polecili najlepsze filmy które waszym zdaniem warto obejrzeć. Chodzi tu głównie o takie filmy jak Resident Evil czy Bunkier (słyszałem że dobry), które mają swój klimacik grozy, akcji no i oczywiście nie przynudzają.

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Witam!

Mam problem z dodaniem nowego filmu. Polega on na tym, że nie wiem jak to zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.

Film na podstawie książki, czy też opowiadania lub wyśmienitego scenariusza, może posiadać swoją kontynuację. O tym samym tytule lub z zaczerpniętymi wątkami i postaciami z poprzedniej części.
Tutaj lista tych filmów, które w tej chwili przypomniałem sobie(większość z nich jest ze zwiastunami w filmwebie). Jeśli...

więcej

Zapraszam na mój blog, gdzie organizowany jest konkurs na Największy Horror/Thriller Wszechczasów! Wszystkich lubiących się bać, zapraszam do mnie. Tam, również więcej szczegółów dotyczących konkursu.

Do konkursu: http://www.filmweb.pl/blog/entry/444697/KONKURS++Horrory...+thillery...+brrrrr.. ..html

Jak w temacie prośba o kilka tytułów filmów(oczywiście dobrych) z wątkiem szpiegowskim z ostatnich 4-6 lat. Bez Bondów, sagi R. Ludluma - (Bourne).

Z pewnością kochacie takie tematy, no ale cóż...

Pierwszy film, którego tytułu nie pamietam jest o tym, że facet chce okraść obraz z galerii sztuki do której często przychodzi w celu zjedzenia drugiego śniadania i gapi się wtedy w obraz który wogole go nie interesuje (dla nie poznaki)...no i później tam jest coś z...

więcej

dziekuje bardzo za pomoc, niektórych z tych filmów szukałam ale nie znałam tytułów...

witam, pilnie potrzebuje jakichs tytułów filmów o bulimii lub anoreksji :) pomozecie ?

jakies 10 lat temu w tv lecial film o chlopvu ktory chcial dostac wiatrowke na swieta.. wszyscy go przestrzegali ze strzeli sobie w oko..no i w koncudostal wiatrowke..z pierwszym strzalem zranil sie w oko..jaki to byl tytul?