Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wpisujcie tu swoje opinie na powyszy temat. Ja uwazam ze Hiszpania.

Witam
Nazywam się Kacper Shikeli i poszukuję aktorów i statystów do animowanego filmu. Poszukuję osób niezależnie od wieku i doświadczenia.
Zdjęcia próbne odbędą się 16.01.2007 i 23.01.2007 w Łodzi w legendarnym studiu SE-MA-FOR na które serdecznie zapraszam. Zainteresowane osoby proszę o przesłanie swoich...

kurcze to jakies arcydzielo chińskie ale nie znam tytulu zero napisów zaczyna sie od pokazania kozłów i jakiejs wioski w górach, potem na koniach jada jakies gostki , chetnie uzycze zainteresowanym :) i wystepuje jakas kobieta z tatuazem na szyji cos jak rozszczepione plommyki duzo walki , ale po chinsku nie czaje...

kurcze to jakies arcydzielo chińskie ale nie znam tytulu zero napisów zaczyna sie od pokazania kozłów i jakiejs wioski w górach, potem na koniach jada jakies gostki , chetnie uzycze zainteresowanym :) i wystepuje jakas kobieta z tatuazem na szyji cos jak rozszczepione plommyki duzo walki , ale po chinsku nie czaje...

Jaki jest tytuł utworu, który leci w dyskotece na samym początku filmu?

znacie jakieś ciekawe filmy w których następuje zakłocenie naturalnego biegu czasu? historie w filmie sa opowiadane od tyłu i to sprawia ze film staje sie bardziej ciekawy, intrygujący??? jakie wrażenia wywarly na was takie filmy?

Filmy mijającego roku
Jaki film zapamiętasz ( w pozytywnym i negatywnym tego słowa znaczeniu)
Czekam na wasze propozycje

użytkownik usunięty

Znajoma opowiadała mi fabułe pewnego japońskiego albo koreańskiego filmu w którym w scenie końcowej kobieta obcina facetowi genitalia! Nie znam tytułu a bardzo chciałabym go obejrzeć..Jeśli ktos zna tytuł to bardzo prosze o podanie mi go:) Z góry dziękuję!
Pozdrawiam

W ktorej minucie filmu Be Cool pojawia się Pussycat Dolls?Jest to w 1 częsci?...(tzn.na 1 CD)?