Czy ktos ogladal film o kolesiu co gral zajebiscie w kosza a poniej zaczal grubo cpaci sie stoczyl, wolali na tego goscia KOZICA??? wie ktos o co mi chodzi??? CHODZI MI O TYTUŁ TEGO FILMU :-)
Szukam filmow tego typu!!! Chodzi mi o cos takiego jak Waist deep, hustle and flow, Get rich or die tryin'.... Prosze was o pomoc.... Dajcie jakies propozycje!!!
POZDRO Zapraszam na bloga....!!!
witajcie!!!
poszukuję filmów z muzyką djembe, typu: ,
Mamady Ke?ta and Sewa Kan
Djembe Kan
Mögöbalu
Djembefola
Są to filmy francuskiej produkcji szerzące gwinejską muzykę perkusyjną .
gdyby ktoś posiadał, lub wiedział jak je zdobyć i się nie zrujnować to bardzo proszę o...
Zna ktos moze podobne do filmwebu zagraniczne portale?? Chcialbym wiedziec jak np. oceniaja nasze filmy ;]
Bardzo lubię filmy i często staram się oglądać. Niestety na takim polsacie czy tvn-ie człowiek więcej się wkurza niż nacieszy dobrym filmem. Po pierwsze denerwują mnie reklamy puszczane w momentach kiedy emocje sięgają zenitu. Nienawidzę tego. Nie miałbym nic przeciwko gdyby była jedna przerwa w filmie , ale czy...
Witam!
Ten film to raczej horror. Kawałek filmu widziałem w TV na kanale Cinemax. Może ktoś będzie kojarzył...
Jedna dziewczyna miała zejść do piwnicy ale strasznie sie bała. Rozmawiała cały czas z jakimś kolesiem przez telefon, być może swowim ojcem, który pomagał jej pokonywać kolejne stopnie schodów. Ona liczyła...
Szukam tutułu filmu .... dla mojej mamy.
To stary film prawdopodobnie hiszpański ? musical ?
Mały chłopiec wychowany przez babcie wyrusza szukac swojego taty. Po drodze spotyka chłopca na którego mówi Paluszek.
W trakcie filmu chlopiec bardzo ładnie śpiewał (operowym głosem)
Jakiś czas temu aktor ten był...
poszukuje tytulu polskiego filmu z jerzym stuhrem i borysem szycem.
Wiem ze byl ten film kiedys w telewizji na tvp1 bodajze
w kazdym razie przedstawiony jest rozpad rodziny, ktora nie ma czasu zeby porozmawiac ze soba. Caly czas pojawia sie motyw rozmowy przez komorke. W filmie pojawiaja sie rowniez obrazy z drogi...