Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak dla mnie wymiata Lot Skazańców albo Pasażer 57 chociaż ten drugi jest troszkę za krótki. A jakie jest Wasze zdanie??

Zrobiłem sobie spis kolekcji moich filmów i chciałbym zrobić zeby w momencie klikniecia na tytuł szukał mi tego tytułu na filmweb.pl. Jak ktoś wie to czekam na pomoc... Pozdrawiam

nie uważacie, że odtwarzanie filmów w takiej wielkości to marnotrawstwo? przecie pół ekranu pozostaje czarnego :P i do tego większość filmów na dvd jest pokazywana w takiej wlasnie wielkosci... i do tego mało widać :\

czy moge (uzywam WMP) zmienic obraz na 4:3 ? może jakieś inne programy pozwalają na taką zmianę?

Witam. Ciekaw jestem jakie sa wasze ulubione pocałunki filmowe.

użytkownik usunięty

W jakich filmach wojennych mozna znalezc najlepsze wedlug was sceny batalistyczne? Interesuja mnie filmy przedstawiajace konflikty XX wieku.

Jaka jest wasza ulubiona trylogia?Którą polecilibyście innym oglądnąć???

Bo mnie osobiście zaczyna wkurzać film jak go widze, koleś jest nprawde dziwny ja rozumiem, że on jest kiepskim aktorem ale ile można grac w komediach romantycznych normalnie jak zakościelny.

W tym filmie nic sie nie dzieje!!!! Jest nudny, nudny i jeszcze raz nudny. Do tego polski dubbing. Szczególnie kwestie wypowiadane przez smoczyce Saphire:) Pod koniec filmu ludzie wychodzili z kina. Jeżeli to ma być największe wydarzenie w roku to ja dziekuję. Może druga część bedzie lepsza ale watpie:)

poszukuję jeszcze więcej komedii takich jak:
american pie (1-5), white chicks, road trip, eurotrip, not another teen movie, straszny film (1-4), super zioło, chłopaczki z sąsiedztwa, wieczny student,
filmy nie za ambitne jeśli chodzi o scenariusz ale uśmiać się można po pachy ;)
dopisujcie własne tutuły

Zapraszam na swego bloga tam pisze ile filmów , seriali , dyscyplin sportu i sztuk teatralnych obejrzałem !!