Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapraszam na swego bloga tam pisze ile filmów , seriali , dyscyplin sportu i sztuk teatralnych obejrzałem !!

Kiedy Lars Von Trier zaczynal swoja kariere filmowa, krecil filmy krotkometrazowe, na filmwebie znajdziemy:

1982: Wyobrażenia wolności (Befrielsesbilleder)
1980: Nocturne
1979: Menthe- la bienheureuse
1977: Ogrodnik orchidei (Orchidégartneren)
1970: Hvorfor flygte fra det du ved du ikke kan flygte...

użytkownik usunięty

Poszukuje tytułu filmu o czarnym bokserze, który został oskarżony o napad na bar i zabicie kilku osób. Siedział w więzieniu do momentu kiedy jakiś chłopak przeczytał jego książkę. najpierw zaczął do niego pisać listy później,zaczęli się spotykać. Ten chłopak wraz z osobami, które go wyciągnęły z biedy i zapewniły...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hmmm mam takie pytanie moze glupie, ale jak dodaje sie nowy tytul filmu tutaj na filmwebie? Pomozcie bo ja nowa jestem i nie wiem :) Pozdro i z gory dzieki za odpowiedz

Już od dawna poszukuję mega strasznych horrorów i...nie mogę znależć:-( Wszystkie które widziałam to jakieś marne filmiki przypominające raczej komedie niż horror.Jeśli znacie jakieś fajne a przede wszystkim straszne horrory to piszcie .Z góry dzięki za pomoc:-)

Jaka jest wasza ulubiona trylogia?Którą polecilibyście innym oglądnąć???

Mam straszny problem =D. Od paru dni szukam na filmwebie tytułu komedii lub komedii romantycznej, wartej oglądnięcia, lecz jeszcze przeze mnie nie oglądanej. I jeszcze nie znalazłam. Błagam o pomoc =P.
Piszcie tytuły ulubionych filmów =)