Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hmmm mam takie pytanie moze glupie, ale jak dodaje sie nowy tytul filmu tutaj na filmwebie? Pomozcie bo ja nowa jestem i nie wiem :) Pozdro i z gory dzieki za odpowiedz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Już od dawna poszukuję mega strasznych horrorów i...nie mogę znależć:-( Wszystkie które widziałam to jakieś marne filmiki przypominające raczej komedie niż horror.Jeśli znacie jakieś fajne a przede wszystkim straszne horrory to piszcie .Z góry dzięki za pomoc:-)

Jaka jest wasza ulubiona trylogia?Którą polecilibyście innym oglądnąć???

Mam straszny problem =D. Od paru dni szukam na filmwebie tytułu komedii lub komedii romantycznej, wartej oglądnięcia, lecz jeszcze przeze mnie nie oglądanej. I jeszcze nie znalazłam. Błagam o pomoc =P.
Piszcie tytuły ulubionych filmów =)

CZeść- jakie filmy polecilibyscie na zlamane serducho. Takie, po ktorych znowu chce sie oddychac i wyjsc do swiata.

Szukam tytułu filmu. Leciał on w poniedziałek 25 grudna 06r. na polsacie. Film romantyczny produkcji niemieckiej. Leciał między 13:00 a 16:00. Film opowiada o architekcie który został zwolniony i p

Polcedźcie mi jakieś gorace filmy. Chodzi mi teraz o jakies erotyki. Wiem że jest ich trochę ale nie wiem na co sie zdecydofac. Oglądałem kiedyś u wujka dwa erotyki chyba z polskatu nagrnae - drrzace ciało i zwierzęcy instynkt ale to tandeta. Poedzcie mi jakiś najlepiej z jakaś gwiadą hol;lywod Haly Bery, czy Sanrą...

Prosze szukam juz od miesiac wszytskicg odcinków kapitana tsubasy w necie i nie moge znalesc.W dobie dzisiejszych idiotycznych programów w tv nie znajde takiego serialu jak tsubasa wiec postanowiłęm go sobie ściagnąc lecz tu problem nigdzie nie ma tego a jak jest to albo po włsku lub po japońsku a ja potrzebuje po...