Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki wg Was jest najlepszy film anonimowy? Rozpatrzmy tutaj to pod względem ogólnego morału, efektów, dubbingu.

Ogólny morał:
"Shrek" ?

Efekty:
"Auta"
"Epoka lodowcowa cz. 1"
"Shrek"

Dubbing:
"Shrek"

Bardzo zalezy mi na odnalezieniu tytułu pewnego filmu..jest to surrealistyczna opowieść o samotnosci dziewczynki, ktora zaczyna rozmawiac ze swoimi lalkami..Po smierci jej matki- narkomanki wraz z ojcem wyprowadza sie do opuszczonej chalupy- domu jej babci..Posrod trawiastego krajobrazu dziewczynka wraz z jej...

Maktos fannklub williama? chcialabym sie zapisac ;D TYLKO...jestem tu... hym....nowa? ;d no to odpisujcie

ciau

Witam!!

Mam do was pytanie jestem nowy a cholernie mi zależy na tym by napisać recenzje do mojego ulubionego filmu.......ale mam problem...Bo niewiem jak....Pomożecie mi?? Z góry dziękuje

http://www.filmweb.pl/Film?id=1454 Zobaczcie na datę premiery w Polsce i na świecie. To pomyłka, czy jesteśmy tacy opóźnieni?

Który film zasługuje na kontynuacje, nie ze względu na aktorów, dochody produkcji, ale przez to, że spodobał się nam, posiada wartościowe przesłania jak lśnienia zniechęcające mrok.

Festiwale poszczególnych gatunków, takie jak romans z kinem, akcja z popkornem, straszne przyjemności, powinny także gościć u nas w...

Jest noc, a więc może dobrze by było pomyśleć o uczuciu grrrozy ;) Jak zawsze zapraszam do uczestnictwa w konkursie! W ciemnościach lepiej się myśli.... i lepiej sie czuje ;P

szukam mianowicie filmu o pewnym kolesiu, który był gejem i a przy tym pijakiem i prowadził chyba jakiś bar czy restaurację. pamiętam jedną scenę jak na kacu budzi się na plaży bez butów. zna ktoś może tytuł tego filmu?

Help!Kiedyś był taki film o dziewczynce i jej wymyślonym przyjacielu i jej opiekunowie zaczeli jej dawać jakieś psychotropy żeby jej się polepszyło a ten przyjaciel zaczynał znikać jak je brała a ona wcale tego nie chciała.... jakoś tak to zapamiętałam.. a przynajmniej coś w tym stylu...nie mogę sobie przypomnieć co to...

więcej

hm.. Szukam filmów o tematyce refleksjnej... Obejrzałam ostatnio "United states of Leland", chciałabym obejrzeć jeszcze jakiś film w tym stylu. Jakieś propozycje? Ehh, mnie to też naszło ostatnio... Pozdrowienia, życzę udanego Sylwestra.