chociaż wiekszosć z was nie oglądała jeszcze trzeciej zagubionych myśle że każdy kto ogladal poprzednie ma jakis pomysl na zakonczenie...
Zapraszam na forum na filmwebie o tym filmie Greenaway?a. Prosiłbym o jakieś riposty lub potwierdzenia na mój temat ?Interesujący? oraz odpowiedzi w temacie ?Pytania do tych co widzieli?.
Który film zasługuje na kontynuacje, nie ze względu na aktorów, dochody produkcji, ale przez to, że spodobał się nam, posiada wartościowe przesłania jak lśnienia zniechęcające mrok.
Festiwale poszczególnych gatunków, takie jak romans z kinem, akcja z popkornem, straszne przyjemności, powinny także gościć u nas w...
Tekst wypowiedziany przez pana starszego do pana mlodszego w pewnym filmie.. tyle pamietam:/
tresci mniej-wiecej nastepujacej
"Nie mow 'jakos sie to ulozy', 'jakos to bedzie'. Nic nie dzieje sie samo... jezeli myslisz w ten sposob, to ktos inny podejmuje za ciebie decyzje"
pamietam tez ze zdalo mi sie ze za...
Tak więc TVP1 puści w Wigilię: Gdzie jest Nemo? , Tylko Ty.
Na 1-szy dzień świąt: Podróż do wnętrza Ziemi ? cz. I, Atlantyda. Zaginiony Ląd, Kopalnie Króla Salomona ? cz. I, Fanfan Tulipan, Pozew o miłość, Bez litości.
Na 2-gi dzień świąt: Atlantyda Zaginiony Ląd, Pół żartem, pół serio,
Bibliotekarz: tajemnica...
chcialbym sie dowiedziec ktory <1. film zrobil na was drodzy ogladacze filmow najwieksze wrazenie;Dczekam z niecierpliwoscia:D.wesolych swiat
Film "Hitman", który wychodzi już w 2007 (nie wiem jak dla innych) ale dla mnie bardzo niepokoi rola 47. Tutaj możecie dawac komentarze na temat fabuły, a bardziej na główną rolę tego może genialnego filmu....