Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej mam mnadzieje ze mi pomożecie!ogladałam ten fim dosyc dawno i niestety nie pamietam ani tytułu ani głownego bohatera!Byc moze to był Denzel,ale watpie!Film opowida o murzynie który poszedł do marynarki wojennej!chciał zostać płetwonurkiem i został,ale zanim to sie stało to czekało go bardzo duzo przeszkód,głowny...

więcej

Wpisujcie filmy, które wprawiają was w ten wyjątkowy świąteczny nastrój:)

Wiecie moze czy beda cos krecic, jakis filmik o Inwazji na Irak w 2003 roku???
Ostatnio ogladalem WTC nakrecony o wydarzenia z 2001 roku wiec pomyslalem, ze moze i cos z wydarzen z 2003 roku nakreca??? Moze cos przegapilem?! Wiecie cos na ten temat ;p ??

Poszukuje filmu, ktory wg. mnie jest filmem godnym uwagi, lecz nie pamietam jego tytulu. Bylem przekonany, iz zatytulowany byl "Afganistan", lecz w zadnym z serwisow nie ma o nim mowy! Krotko mowiac opowiada o zalodze czolgu (chyba T-74) rosyjskich sil zbrojnych, ktory zabladzil na polu walki a na pokladzie ktorego...

niemiecki film wyszedł około 2000-2003r.Zamykają ludzi w bunkrze(robią experyment) jedni jako więźniowie drudzy to strażnicy,po jakimś czasie strażnicy zaczynają świrowac

hej mam mnadzieje ze mi pomożecie!ogladałam ten fim dosyc dawno i niestety nie pamietam ani tytułu ani głownego bohatera!Byc moze to był Denzel,ale watpie!Film opowida o murzynie który poszedł do marynarki wojennej!chciał zostać płetwonurkiem i został,ale zanim to sie stało to czekało go bardzo duzo przeszkód,głowny...

więcej

Chodzi mi o serial który leciał kiedyś na TVP1 i Polski tytuł brzmiał cos w stylu W krainie mitów, ale dokładnie nie pamietam, chodzilo o to, że rodzeństwo przenosiło się przez prezentację do mitów, i ta dziewczyna była na wózku... Ktos może wie jak to sie nazywało??

Poszukuje filmu który kiedyś oglądałem...w latach 90tych.
Wiem że jest jakiś skazaniec którego transportują na wyspe, na wyspe na której mieszkają sami skazańcy. Na tej wyspie skazańcy zakładają 2 osacy - dobrych skazańców (:)) i złych skazańzłow...źli oczywiście polują na dobrych i ich zabijają a dobrzy mają swoją...

więcej

Witam.

Pare dni temu kolezanka opowiadala mi o pewnym filmie. Niestety nie pamieta jak sie nazywa, a moje proby wyciagniecia tytulu tego filmu z google nie powiodly sie. Opisze co sie dzialo w filmie :-)

Jakis facet, ktory byl DJem, zabijal kobiety, nagrywal ich krzyk i ten krzyk miksowal z muzyka elektroniczna...

więcej

kiedys lecial na tvp1 film o psychiznie chorej na psychoze maniakalno deprezyjna Lori.ona na koncu popelnila samoojstwo.czy wie ktos moze co to za film?