Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki film proponujeie na cały weekend??/ Mam dużo filmów ale ogladane po kilkanascie razy. pomóżcie;):)

Witam
Szukam filmów o nastroju lekko hmm powiedzmy stonowanych , cos na wzor:
united state of leland
weather man
american gun
crash

pzdr.

Witam :D
mam do Was małe pytanko :] jaki film uważacie za legendę nie tylko kina, ale całej historii ludzkości, film który może stać się filozofią życia? Dla mnie takim filmem jest Fight Club. Nie chodzi tu o najbardziej wyrazistą jego częśc, ale o malutkie szczególiki, które dają dużo do myślenia...
z góry dziękuję...

więcej

użytkownik usunięty

... jest wasz ulubiony film!!! Możecie tu wpisać tytuły filmów jakie wam sie najbardziej podobają...
Z góry dziękuje za wasze odpowiedzi...

Szukam jakis dobrych 1 filmów z tych gatunków. Ambitnych, z ciekawa akcja i dobra gra aktorów... proszę o propozycje. thx

który z nieznanego mi powodu chciał zabić załogę. Wiem, że na końcu została już tylko część tego robota i czołgała się do kogoś ocalałego z załogi. Na tym statku migały światła i był zleksza zdemolowany, a ten robot załogę mógł widzieć jedynie gdy się ruszała (czy jakoś tak).

FILM "ZLOTO PUSTYNI" ZOSTANIE WYEMITOWANY W SOBOTĘ O 1O MINUT PO PÓŁNOCY, O
00:10
A DLACZEGO NIE O NORAMLNEJ TVN-OWEJ PORZE CZYLI 20,20:05,20:15, 20:20,20:50 CZY O 21 Z KWAŁKIEM NP. 21:30, LUB O 21:45 TAK JAK INNE FILMY.
PONIEWAŻ O 21:45 W TVN W SOBOTĘ ZOSTANIE WYEMITOWANY WŁASNIE...
LARA CROFT TOMB RAIDER 2:...

więcej

Sukam takiego własnie filmu o carze Rosji. Był on prawdopodbnie produkcji ukraińskiej, najpóźniej z 2002 roku. Występowali chyba polscy aktorzy. Film dosć brytualny, krytykowany za swoją obrazowość ( m.in. sceny gwałtu Piotra na swoich żołnierzach). W wielu krajach zakazany. Jeśli ktoś z was zna tytuł, proszę o...

No i nadszedl czas aby zdac ta bzdurna matura, wiec wybralem temat na jej ustna czesc : "Przedstaw dzielo literackie i jego adaptacje filmowa. Omow sposoby kreowania bohatera". Dzielem, ktorym chcialbym sie posluzyc jest "lot nad kukulczym gniazdem" Ken`a Kesey`a i jego adaptacja rezyserstwa Milos`a Forman`a. Bohater:...

więcej

Kiedyś na RTL7 leciała takie anime, Ziemia wlaczyła z kosmitami a wojsko ziemskie mialo specialne roboty do których wchodzili i jakieś kabelki wchodziły im do karka(coś jak w Martixie) Wie Ktoś jaki był tego tytuł???