Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Krotko! Moze ktos wie czy mozna gdzies w internecie zobaczyc filmy tych PAnow ????? Mysle ze ktos napewno ich ogladal !! Bo ich filmy sa..........no co tu pisac sa naprade dobre i bardzo mi ich brak :( yo pozdro

Akademia Promocji Filmu serdecznie zaprasza na premierowy pokaz filmu animowanego "Wielka Wędrówka" dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat. Impreza odbędzie się 6 grudnia 2006 roku o godz. 18.00 w warszawskim kinie Muranów. Na najmłodszych widzów czekać będą aktorzy - Wojciech Malajkat i Olaf Lubaszenko, reżyser rysujący...

więcej

Jestem fanem Boba Dylana. Przegapiłem niedawno film biograf. "Bez stałego adresu". Gdyby ktoś mi go w jakiś sposób udostępnił, będę bardzo wdzięczny.

Hejka wszystkim chciałabym wiedzieć jakie kino najbardziej lubicie, bo ja uwielbiam Polskie sensacyjne kino akcji oraz wojenne. Pozdrawiam wszystkich;)

MNIE ROZJ...AŁO!!!! TOTALNIE!!! oglądam sobie godzillę na polsacie i tak kurna patrze jak juz sobie chodzi po miescie i rozwala i zgniata ludzi itd. NAGLE !! sobie mysle TYLE LUDZI GINIE !!! I nie jest jakos to dramatycznie odbierane przez widza PO PROSTU GO TO NIE RUSZA !!! A jedynie sie usmiecha bo: mmm fajne...

Patrzyłem patrzyłem i nie znalazłem :( Chcę obejrzeć horrory STRASZNE, a nie przerażające, nie rozwiniete linia fabularnie lecz zebym się BAŁ ... JAk macie jakiś faworytów ... czekam na polecenie :)

http://www.youtube.com/watch?v=j9HWR8ruTb0

czy ktos mi poze pomoc, szukam nazwiska aktorki z magdy m, byla ona klientka magdy z dwiema innymi kobitkami byla oszukana przez jakiegos kolesia na duza kase, jedna z tym dziewczyn byla o ile sie nie myle hanna sleszynska a ja potrzebuje nazwisko tej z krotkimi jasnymi wlosami ktora siedziala najbardziej po prawej...

Witam zbliżają sie wakacje więc jest coraz więcej czasu na oglądanie filmów. Ja szukam komedii (najlepiej młodzieżowych) bo chce sie troche pośmiać. Troche ich juz widziałem z reguły mam je wpisane do ulubionych.... Czekam na wasze propozycje
Zapraszam miłośników komedii na mojego bloga!!!

Szukam dobrych filmów z agentami FBI, CIA, Secret Service.... Proszę o sugestie; najlepiej z komentarzami :)