Krotko! Moze ktos wie czy mozna gdzies w internecie zobaczyc filmy tych PAnow ????? Mysle ze ktos napewno ich ogladal !! Bo ich filmy sa..........no co tu pisac sa naprade dobre i bardzo mi ich brak :( yo pozdro
Akademia Promocji Filmu serdecznie zaprasza na premierowy pokaz filmu animowanego "Wielka Wędrówka" dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat. Impreza odbędzie się 6 grudnia 2006 roku o godz. 18.00 w warszawskim kinie Muranów. Na najmłodszych widzów czekać będą aktorzy - Wojciech Malajkat i Olaf Lubaszenko, reżyser rysujący...
więcejJestem fanem Boba Dylana. Przegapiłem niedawno film biograf. "Bez stałego adresu". Gdyby ktoś mi go w jakiś sposób udostępnił, będę bardzo wdzięczny.
Hejka wszystkim chciałabym wiedzieć jakie kino najbardziej lubicie, bo ja uwielbiam Polskie sensacyjne kino akcji oraz wojenne. Pozdrawiam wszystkich;)
MNIE ROZJ...AŁO!!!! TOTALNIE!!! oglądam sobie godzillę na polsacie i tak kurna patrze jak juz sobie chodzi po miescie i rozwala i zgniata ludzi itd. NAGLE !! sobie mysle TYLE LUDZI GINIE !!! I nie jest jakos to dramatycznie odbierane przez widza PO PROSTU GO TO NIE RUSZA !!! A jedynie sie usmiecha bo: mmm fajne...
Patrzyłem patrzyłem i nie znalazłem :( Chcę obejrzeć horrory STRASZNE, a nie przerażające, nie rozwiniete linia fabularnie lecz zebym się BAŁ ... JAk macie jakiś faworytów ... czekam na polecenie :)
czy ktos mi poze pomoc, szukam nazwiska aktorki z magdy m, byla ona klientka magdy z dwiema innymi kobitkami byla oszukana przez jakiegos kolesia na duza kase, jedna z tym dziewczyn byla o ile sie nie myle hanna sleszynska a ja potrzebuje nazwisko tej z krotkimi jasnymi wlosami ktora siedziala najbardziej po prawej...