jakiś fajnych komedii romantycznych, typu 'Ona to on', 'John Tucker musi odejść' czy co tam znacie... mam ochotę obejrzeć coś fajnego, ale nie wiem co, pomóżcie ;)
Czy ktoś jest może w posadaniu polskich napisów? To taki piękny film, ale chybamało kto tłumaczy z francuskiego :o
Callypsoo@o2.pl
Witajcie, oglądałem kiedyś film sciene fiction o organizowanych wycieczkach turystycznych do przeszłości w chwilach wielkich katastrof. Akcja rozgrywała się w jakimś małym miasteczku, w którym wybuchł bodajże kocioł centralnego ogrzewania w szkole a następnie na miasteczko spadł meteoryt ;) Hehehe, może teamtyka mocno...
więcej
Witam.
Musze przetlumaczyc pewien tekst o 'Beerfest', a ze filmu nie widzialem momentami jest trudno. Czy ktos, kto widzial te wspaniala produkcje moglby odpowiedziec mi na jedno pytanie:
gdzie dokladnie odbywa sie ta supertajna olimpiada piwna?? czy jest to jakis pub, czy inne miejsce?
Z gory dziekuje za pomoc...
tutaj jest teledysk i w nim są kadry z różnych filmów. Może mi ktoś podac w kolejności ich tytuły. Ja nie kojarze żadnego:/
http://www.youtube.com/watch?v=zDIdrgfv1ZM [www.youtube.com/watch?v...]
Nie znam za wielu Polskich filmów sensacyjnych ... pomocy szukam u was
Mi najbardziej podoba się "Psy 2" może dlatego że nie znam zawielu Polskich filmów sensacyjnych dajcie jakieś typy ale tylko sensacyjne a nie komedie sensacyjne bo tych to dużo znam...
Witam, poszukuję filmu Najlepsi z najlepszych - Best of the best, o drużynie karate wysłanej na mistrzostwa świata w taekwondo. Jeśli ktoś ma proszę o kontakt na maila skynet2029@wp.pl