Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałabym wiedzieć jaki jest tytuł filmu bo byłam ostatnio w księgarni. Widziałam książkę ktora miała taką okładkę jak jakiś film który gdzieś widziałam lub czytałam jego recenzje. OPISZE TĄ OKŁADKĘ: Byli na niej 2 mężczyźni i kobieta odwrócona tyłem z nagimi plecami i chyba na sobie miała coś czerwonego. Chyba mam...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jeśli obejrzeliście w bliżej nieokreślonej przeszłości jakiś mało znany, a zarazem bardzo dobry film, to zapraszam Was do polecenia go innym, w nowym temacie na moim blogu.
Wspólnie odkryjmy perełki kina, o których wszyscy zapomnieli.
(no, może trochę przesadziłem...

szukam filmow zwiazanym z breakdancem i muzyka hip-hop.filmy typu honey,step up - taniec zmyslow.z gory dzieki

Jestem Kacper a nie jak sugeruje emaj Kasia, po prosrtu jestem na ko0ncie siostry.

Jestem wielkim fanem Tonego Montany i arcydzieła, filmu Scarface zainspirowany tym dziełem postanowiłem napisać artykuł, prosze o komentarze i uwagi!

Co Ty byś zrobił kiedy świat byłby...

właśnie, jaki najlepszy według was był film na nakręcony na podstawie książki?? czekam na wasze opinie!:*

Czy ktoś może zna tytuły piosenek które pojawiają się w zwiastunie just fiends??

Czy ktos z was ogladal (w co watpie) juz nowego Bonda ???
Ja widzialem duzo zdjec i jakos Daniel Craig wcale a wcale nie pasuje mi do roli agenta 007 .... ehh ostateczne zdanie bedzie mozna powiedziec po obejrzeniu filmu ale jak narazie to zapowiada sie lipa ... Brosnan lepiej wygladal jako James Bond ...
pozdr all

więcej

Jest to jakis film akcji/sens. juz go nawet puszczali kiedys w tvp wiec nic nowego ale wie ktos jaki jest tytul. Wiem nie wiele ale akcja rozgrywala sie chyba w Tokio (hmm a moze to jednak w USA). Jezdzil tym autkiem azjata, on i jakis amerykanski policjant ganiali na jakas mafią. Inf troche infantylne ale nic wiecej...

więcej

Napiszcie wszystkie wasze ulubione horrory jakie oglądaliście.