Był emitowany w telewizji przed jakimiś dziesięcioma laty. Właściwie jedyne, co mogę zrobić by naprowadzić was na odpowiedni tytuł, to spróbować wyłożyć moje mgliste wspomnienia odnośnie paru charakterystycznych elementów (hmm, miałem tak z dziesięć latek i niewiele pamiętam). A mianowicie rzecz działa się w scenerii...
więcej
na TVP 2? jak tak to proszę o streszczenie zakończenia?
po prostu przespałam zakończenie. Bede wdzięczna :-)))))
Ostatnio nudze sie i szukam jakiegos ciekawego filmu. Kryteria, ktore podalem w temacie sa najwazniejsze. Mozecie cos polecic?
Prosze o rozmowy na temat komedii co wam sie najbardziej w nich podoba czego w nich brakuje badz czego jest za duzo i jakie sa wasze ulubione komedie !!
szukam juz od pewnego czasu filmu(widziałem kawałek juz jakiś czas temu u kumpla). Film (jesli posklejać urywki które widziałem) opowiada o bokserze który trafia do wiezienia (nie chodzi tu o Championa)i tam zeby byc wolnym albo miec wieksze przywileje,musi stoczyc walke z mistrzem - jest nim chyba jakis rosjanin,...
Odpowiedzi prosze ale tylko szczere czy przydazylo sie wam cos w zyciu co mozna nawiazac do jakiegos filmu !!
Dwoje mlodych ludzi wsiada w samochody i rusza w strone przepasci, ten wygrywa ktory pozniej z niego wyskoczy. Ale jednemu drzwi sie zacinaja i spada w przepasc i ginie. Zostawia dziewczyne w ciazy i zeni sie z nia jego najlepszy kumpel. Jak dziecko dorasta, nie daje sobie rady w zyciu i wtedy na ziemie wysylaja jego...
więcejSzukam filmów, w których między dwójką bohaterów dosłownie aż "iskrzy", jest między nimi wyraźnie wyczuwalna chemia. Początkowo mogą sie np. nieznosić, kłócić ze sobą aby w końcu wiadomo...pójść po rozum do głowy :) Wątek miłosny nie musi być na pierwszym planie aczkolwiek dobrze by było. Mam nadzieję, że znajdzie się...
więcejSzukam filmów, w których między dwójką bohaterów dosłownie aż "iskrzy", wyraźnie jest wyczuwalnia między nimi "chemia". Początkowo mogą się np. nieznosić, kłócić a później wiadomo...pójść po rozum do głowy :). Wątek miłosny nie musi być na pierwszym planie, aczkolwiek dobrze by było...Mam nadzieję, że znajdzie się...