W Halloween w kinach Silverscreeni Multikino odbędzie się NOC GROZY czyli będą puszczać w kinach horrory.
Silverscreen- Wzgórza mają oczy
Silent Hill
Amtiville
Multikino-Piła
Teksańska masakra..
Dom woskowych ciał
W Halloween w kinach Silverscreeni Multikino odbędzie się NOC GROZY czyli będą puszczać w kinach horrory.
Silent Hill
Amtiville
Multikino-Piła
Teksańska masakra..
Dom woskowych ciał
Silent Hill
Amtiville
Multikino-Piła
Teksańska masakra..
Dom woskowych ciał
Nie wiecie może czy są jakieś filmy oprócz Troi mówiące o Iliadzie i Idysei??? Z góry dziękuje za pomoc...
Witam wszystkich:) MAm ogromny problem na dortyczacy filmu "Ludzkie dzieci" ( children of men) w filmie tym poruszono wątek muzyki ZEN zaciekawila mnie ona, lecz szukajc w internecie nic o niej nie znaalzlem. Bede wdzięczny wszsytkim ktozy napisza t ucos na ten temat:) z gory dziekuje:):) mozecie tez psiac na mojego...
więcejNo wiec tak.. film oglądałem kilka lat temu w Tv, to był jakiś horror/thriller.. to było o jakimś kolesiu co mordował ludzi na jakiejś wyspie.. pamiętam jakieś schody z których wystawała chyba ręka (ten koleś zdaje się ciął ludzi piłą mechaniczną i ich tam zacementowywał)i drugi facet ją zobaczył (tą ręke) i zaczął...