Która z tych dwóch super częsci piły podobała wam się najbardziej? ja osobiście stawiam na 1 częćś bo jest bardziej tajemnicza i jest więcej sekretów.
Nie wiem jak wy ale ja zawsze lubiłam dobre kino, poza jednym małym ale......, otóż wydaje mi się, że chyba każdy ma jakiś swój ulubiony film klasy d, taki film charakteryzuje się tym, że nie przyznajemy się do niego znajomym i tak naprawdę wiemy, że jest beznadziejny ale oglądamy go po raz dziesiąty albo dwudziesty...
więcej
niemam nic do zarzucenia, film dosyć wciągający, całkiem
dobra gra aktorska, scenariusz i muzyka też ok.
moim zdaniem najlepszym filmem tego roku jest step up ktore po prostu jest boski i opowiada o zyciu rzeczywistym, realnym, ze warto ciezko pracowac i dac sobie druga szanse na normalne zycie!!!!i love dance!!!sama chodze do zespolu tanecznego i po prostu kocham taniec!!!!!!!jestem od niego uzalezniona:)
kto mi moze polecic jakis film w stylu love & basketball czy love dont cost a thing.......???jaklos komedie romantyczno "czarnuchowo"......dzieki z gory:)
Witam ! Poszukuje ciekawego filmu pokroju "Hitch" ktory rozsmieszy mnie a kobiecie zaaplikuje odpowiednią dawke romantyzmu i wprowadzi ja w pozytywny nastroj ;) oczywiscie bez przesady nie mowie tu o wyciskaczach lez oraz filmach z rodziny "American Pie ..." ktore maja w sobie troche tego amerykanskiego przesadyzmu :)...
więcej
Podoba mi się bo film nie jest przesadzony, bardziej
sensacyjny niż thriller, muzyka w miarę. Polecam.
ze 2 lata temu ogladalem fajny film i niezanm tytulu....a film byl o dilerze\handlarzu narkotykow gdzies tam w kolumbi czy am poludniowej...dorobil sie z tego bardzo duzej kasy...pozniej jego zonka go wsypala dla psow i zabrali mu caly majotek i poszedl siedziec( zawsze w pace wydawalo mu sie ze odwiedza go jega corka)...
więcejCzy ktos z was wie jaki tytul nosi ten film? Jest to film czarnobialy, polski, rok produkcji chyba 1954, raz mialem mozliwosc obejrzenia tego filmu w tvp, ale to bylo pare lat temu i zapomnialem tytul. A wiec, akcja rozgrywa sie w gorach, nie jestem pewien ale chyba sa to bieszczady, jest srodek zimy. To co pamietam to...
więcej