Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

[img]http://img395.imageshack. us/img395/8954/itakniezgadnies zpy8.jpg[/img]

Witam jakis czas temu ogladalem film na HBO ,o chinskiej (?) rodzinie ktora zostawia matka w poszukiwaniu pracy , w tym czasie brat opiekuje sie swoimi 3 (?) siostrami myslac ze kiedys matka wroci.

Z gory dziekuje za pomoc znalezieniu nazwy filmu.

Wiem że tego typu tematy były zakładane już wielokrotnie i wielu mnie tu spowyzywa od nie wiem czego.No trudno.A tych co będą chcieli mi pomóc to prosze o podsunięcie mi kilku fajnych nietuzinkowych tytułów filmów.Ostatnio dużo filmów oglądnołem i mósze stwierdzić że żadny mi sie nie podobał.Wręcz byłem znudzony nimi.I...

więcej

Jest naprawde niesamowita. Ogladałam z nią wiele filmow i musze przeznac że nie trafiłam na zły. Piszcie co uważacie:)

Witam, po obejrzeniu Lost in Translation ktory niesamowicie mi sie podobał jestem ciut nienasycony i szukam podobnego filmu. Tzn. może być akcji, moze byc obyczajowy, musi miec to cos co wyzej wymieniony i miło by bylo jakby byl w Japoni (uwielbiam filmy nagrywane w japonii)

Od dłuższego czasu poszukuję namiarów na film, który kiedyś (lata 80-90) oglądałem w tv. Pamiętam takie elementy:
- produkcja amerykańska (?);
- akcja - przełom XIX-XX w.;
- podróż statkiem w górę tropikalnej rzeki;
- kierownik wyprawy namiętnie słucha oper (Wagner?) z gramofonu;
- statek należy przeciągnąć przez...

więcej

Jeśli macie ochotę to zapraszam na swój Blog w celu oceny mojej kolekcji VHS/DVD. Jest tam nawet konkursik mały.

Szukam filmu, czarnobiałego, leciał kiedyś w starym kinie, opowiadał historię człowieka, który stracił sens życia, na ziemię zstępuje Anioł i ukazuje mu co by sie działo gdyby on nigdy się nie urodził. Jeżeli ktośzna tytuł bardzo proszę o pomoc.

I co z trzecią częścią pajączka??? Fajnie by było go zobaczy znowu w akcji.

Powiedzcie mi jak dodac film lub osobe? pomocy!:p