Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Super są te konkursy w FilmWeb. Wygrałam ostatnio kilka ciekawych filmów na DVD. Mam nadzieję, że znajdę czas na ich obejżenie.

O konkursach dowiedziałam się ze strony Lolka WWW.LOLEK.PL jest tam też mase innych konkursów z super nagrodami.

Buziaki, Beata

w jaki sposób mogę zapytać się o coś weryfikatora?jakie mam podać żródło jeśli sama oglądałam a potem opisałam ten film? proszę odpiszcie mi,jestem tu nowy...

Jak uważacie, scena z jakiego filmu jest najbardziej romantyczna?? Jesli się wam chce to opiszcie ją i zobaczymy jakie sceny najbardziej poruszyły serca oglądaczy?? Jak dla mnie końcowa scena filmu "Pamiętnik" kiedy główni bohaterowie razem umierają...Może trochę dobijające, ale widać tam, że miłość jest wieczna i...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy znacie może jakiś spis różnych wydań DVD w Polsce, na których są ukryte różne dodatki i sekrety ? Mam na myśli oczywiście spis TYLKO polskich wydań, bo po co nam zagraniczne - wiem oczywiście, że jest masa zagranicznych stron gdzie wymienione są właśnie "DVD easter eggs".
Kiedyś natknąłem się na taki spis różnych...

więcej

Był kiedyś taki film:
"It" - "TO" T.L.Wallace
a tak dla rozrywki polece jeszcze:
"Prima Aprilis"
ktoś widziałte filmy??

Mam do Was prośbe...
Potrzebuje nazwy filmów w których są nawiązania do Mitologii.
Licze na waszą pomoc. Pozdr ;-]

w prezentacji z polaka chcialabym wykorzystac film "odmienne stany moralnosci". moj temat to"Zaprezentuj motyw winy i kary w świetle wybranych utworów literackich i obrazow filmowych". to pierwszy film jaki przyszedl mi na mysl. powiedzicie jak myslicie czy nadaje sie?? a jesli ktos ma inne pomysly jesli chodzi o film...

więcej

Szukam filmów sensacyjnych, albo ekranizacji komiksów. Pomóżcie. Z góry dziękuje.

Mam problem chodzi o film z którego widziałem pojedyncze sceny, tytułu nie pamiętam.
Film był o kosmitach. Jeden z bochaterów był chory na białaczke, na końcu okazało sie że takze nie jest ziemianinem.
W jednej ze scen facet siedział na toalecie (??) pod która był jakiś robal , który chciał sie wydostać. Facet...