Mam problem chodzi o film z którego widziałem pojedyncze sceny, tytułu nie pamiętam.
Film był o kosmitach. Jeden z bochaterów był chory na białaczke, na końcu okazało sie że takze nie jest ziemianinem.
W jednej ze scen facet siedział na toalecie (??) pod która był jakiś robal , który chciał sie wydostać. Facet...
Witam
W zaiązku z niedługą premierą filmu "The Children Of Men" mam pytanie odnoście filmu chyba z lat 80 moze z początku lat 90.
Film miał w sumie podobą fabułe. Była ciężarna kobieta która miała urodzić ostatniego potomka ludzkości. Świat był chyba po 3 wojnie światowej a władze nad nim przejeły androidy chyba? I...
Hej! Zwracam sie tu do wszystkich, którzy lubią Lectera i filmy Tima Burtona!! Kto oglądał The Nightmare Before Christmas?? Kto lubi Hopinsa w jego najlepszej roli ?? Zapraszam do siebie -) RATHAUS
hey ludziska... jestem tu od niedawna ... a ostantio jestem fanka kazdego dobrego filmu... mozecie podac mi pare fajnych tytulow filmow... ktore warto obejrzec... jakies ... eee... psyhologiczne... wiecie...hehe
Moimi ulubionymi typami filmów są thrillery i sensacyjne, opowiadające o terroryzmie w samolocie. Jakie znacie najfajniejsze filmy z tego "gatunku"?
Mój ulubiony to "Red Eye", podobał mi się też "Podnieby terror", leciała kiedyś w TV, oczywiście regularnie oglądam "Katastrofy w przestworzach".
Zapraszam na...