Witam serdecznie, prosze o pomoc w odnalezieniu nazwy filmu, gdzies tak z poczatku lat 90 ubieglego stulecia, film byl komedia o piratach/poszukiwaczach skarbow, gral w nim prawdopodobnie Daniel Stern, w Polsce chyba niewyszedl na kasetach VHS, bo widzialem tylko zapowiedzi, a jak sie pytalem gosci w wypozyczalni to...
więcejKiedys wystarczyło odpowiedzieć na pytanie i było spoko, a teraz trzeba pisać jakieś śmieszne mini- recenzje, jak na lekcji polskiego - co za absurd?Jakie maja szanse wygrać cokolwiek ci, którzy nie potrafia napisać czegos takiego lub po prostu tego nie lubią? Apeluję za zmianą formy konkursowej mimo, że nie sprawia mi...
więcejJestem poważnie zainteresowany zakupem DVD "Tajemnica Brokeback Mountain", lecz zaintrygowała mnie informacja podana na stronach www.monolith.pl co do czasu trwania filmu w wersji DVD- jest to 95 minut podczas, gdy źródła takie jak FILMWEB czy Kinomaniak podają, że czas trwania filmu wynosi 134 minuty.Ciekaw zatem...
"Star Wars" - kosmiczna, filmowa saga, która odmieniła na zawsze przemysł filmowy dobiega końca! Jednak świat "Gwiezdnych Wojen" pozostanie na długo w świadomości, nie tylko zagorzałych fanów filmu -wpływ, jaki historia Georga Lucasa wywarła na całą popkulturę, będziemy bowiem dostrzegać jeszcze przez wiele lat....
Witajcie może nie wszystkich zainteresuje ten temat ale mam nadzieję że jeszcze są istnieją fani piłki nożnej. Tegoroczny mundial był bardzo interesujący i zachwycił zapewne wszystkich nawet tych, którzy mniej lubią tę dyscyplinę sportu. Wielu kibiców nie spodziewało się, że tak szybko odpadnie Brazylia z rozgrywek. a...
więcej
jakie najbardziej lubicie fimy??
jestem nowa i pomozcie mi w jak moge zobwyac punkty ale prosze powoli bo nie jestem w tym dobta
pozdrawiam :)
szukam filmu o tytule "Mördande Intelligens" ,1995, Szwecja, a w szczególności muzyki do tego filmu napisaną przez Christera Sandelina. Jeżeli ktoś wie gdzie to znaleźć to bardzo prosze o informację na adres domelk27@poczta.onet.pl
dziękuję
Dominik