Zdaje się, że w USA pojawił się cały serial na DVD. Czy ktoś słyszał coś na temat wydania go w Polsce? Ja bym była bardzo zainteresowana...
Podawajcie tytuly filmow jakie znacie o tematyce Afganistanu, tzn, wojen w tym kraju, jakies terrorystyczne itp.
Najlepiej w stylu 9 Kompanii :)
Ja podaje pierwszy:
- 9 Kompania :)
Czekam. Pozdro!
Witam, jestem tegorocznym maturzystą i szukam filmów na moją prezentację z J.polskiego, mój temat to " Pieniądze i ich siła, na podstawie przykładów literackich i filmowych oceń rolę pieniądze w ludzkim życiu". Z literaturą sobie poradze, lecz szukam właśnie filmów... Osobiście już znalazłem Dług, Okup(Ransom).
prosze...
Pomóżcie !!
Jakieś ponad 10 lat temu oglądałem film. Było m.in. tak. Znaleziono w kosmosie 3 szklane trumy z ciałmi nagich osób (1 kobieta i 2 mężczyzn). Zabrano je na ziemię w i wtedy sie zaczęło. Wysysanie energii życiowej od żyjących na ziemi ludzi. Coś mi świta, że tytuł był: SIŁA ŻYCIA, ale chyba nie tak bo...
witam :) poszukuje ciekawych filmów o samurajach , nie podawajcie prosze dziel kurosawy bo widzialem :) wiec jakie poza tymi mi polecacie ?:) sorry ze dodalem ten temat tez w ludziach kina zle kliknalem :P
Film przypominajacy "Stay Alive" Mlodzi ludzie zaczynaja grac w jakas gre i okazuje sie ze to dzieje sie naprawde ...
szukam filmu anglojęzycznego ale mało o nim wiem tylko tyle: kobieta i mężczyzna może przyjaciele może kochankowie, rozstają się, umawiają się jednak że spotkają się po latach (ilu?) i gdy będą jeszcze wolni zdecydują się na wspólne życie, może dziecko?
Witam!
Jeśli byłeś(aś), na którymś z tych festiwali, to zapraszam do podzielenia się swoimi wrażeniami. Osobiście wybieram Hip Hop Kemp, za atmosferę jaka tam panowała przez te kilka dni trwania imprezy. Takiej właśnie atmosfery brakowało na Coke Live Music Festival w Krakowie, co prawda Jay-Z dał dobry koncert, ale...
witam, potrzebuje pomocy od wyjadaczy filmowych :p mianowicie chce poznac tytul filmu ktory widzialem ladnych pare lat temu, a wszystkie mozliwe sposoby poszukiwan nie przyniosly rezultatow
akcja filmu dzieje sie w USA. Hardkorowa klasa w szkole średniej, złożona m.in. z podrywacza, wiernego "fana" marihuany i...