szukam filmu anglojęzycznego ale mało o nim wiem tylko tyle: kobieta i mężczyzna może przyjaciele może kochankowie, rozstają się, umawiają się jednak że spotkają się po latach (ilu?) i gdy będą jeszcze wolni zdecydują się na wspólne życie, może dziecko?
Witam!
Jeśli byłeś(aś), na którymś z tych festiwali, to zapraszam do podzielenia się swoimi wrażeniami. Osobiście wybieram Hip Hop Kemp, za atmosferę jaka tam panowała przez te kilka dni trwania imprezy. Takiej właśnie atmosfery brakowało na Coke Live Music Festival w Krakowie, co prawda Jay-Z dał dobry koncert, ale...
witam, potrzebuje pomocy od wyjadaczy filmowych :p mianowicie chce poznac tytul filmu ktory widzialem ladnych pare lat temu, a wszystkie mozliwe sposoby poszukiwan nie przyniosly rezultatow
akcja filmu dzieje sie w USA. Hardkorowa klasa w szkole średniej, złożona m.in. z podrywacza, wiernego "fana" marihuany i...
Ostatnio przeczytałem w jednym z kobiecych pism kolorowych artykuł o „reanimacji” intymnej sfery życia małżeńskiego. Jedna z wielu porad była związana z kinem. Otóż autorka radziła by małżonkowie wspólnie oglądali delikatne filmy erotyczne. Oczywiście Ameryki nie odkryła, tą metodę zaleca wielu autorów....
Mam nastepujacy problem:
Sciagnołem QuickTime player i chcialem zobaczyc lub zwiastun Eragona a tu mi wyskakuje ze "wymagana wtyczka" no a jak chcem ja zaaktualizowac to mi wyskakuje strona z ktorej dopiero co pobralem tego QuickTime'a :/ no i powiedzcie na czym polega problem bo sie juz troche z nim mecze i nie mam...
Czy któryś z szanownych forumowiczów jest w stanie podać czy w kinach w Polsce pojawią się następujące filmy:
(jeżeli tak to czy istnieje przybliżona data premiery)
1. Indegenes (days Of Glory)
2. Flags of Our Fathers
Jak w temacie, bardzo proszę o pomoc
Kiedys z wujkiem, jakieś 8 lat temu oglądałem na VHS film o takich stworkach, które całe były pokryte takimi igłami, jakby jezozwierze, do tego mogły z niej wystrzelic i uśpic niemal człowieka. Inwazyjnie siały spustoszenie, np. żadnych problemem nie było dla nich picie płynu do...
Pilnie poszukuję ekranizacji "Zbrodni i Kary" Dostojewskiego. Każdej. W powszechnym obiegu jest polski film animowany na podstawie powieści, ale wiem o conajmniej kilku innych filmowych adaptacjach tego dzieła i zależy mi, by obejrzeć jak największą ich ilość. Będę wdzięczny za namiary na DVD czy kasety, chociaż nie...
więcej