Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

On jej nie chce, ona pod wpływem odrzucenia dorasta.... On jest bandytą, który przeżywa nawrócenie.....
Czy nie sądzicie, że każdy film opowiada o jakiejś przemianie? Jak to jest Waszym zdaniem? Ja ostatnio odkrywam to, że film nie mówiący o przemianie choć jednego bohatera nie ma sensu.

Co wy na to? czy to jest...

więcej

http://www.crystallake.orge.pl/ [www.crystallake.orge.pl...] zapraszamy zarówno gości jak i potencjalnych współpracowników!

Poszukje dobrych filmów (książek również) przedstawiających Okrucieństwo II Wojny Światowej.

Dzięki wielkie.

Do tej pory moim ulubionym horrorem jest Zły skręt. Może macie jakieś straszniejsze? Zapraszam do pisania

Zna ktoś może jakieś dobre rosyjskie filmy nakręcone w ostatnich latach? (bardzo podobały mi się "9 kompania" i "Osobliwości rosyjskiego wędkarstwa", na które trafiłem przypadkowo)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam. Tak jak wspomniałem w temacie szukam tytułu filmu który dwa razy oglądałem w tv.

Główną bohaterką była nastoletnia dziewczyna (śmiertelnie chora - na płuca o ile się nie mylę) wychowywana przez siostrę prostytytutkę i narkomankę (która zataja to przed młodszą siostrą). Pojawia się też postać profesora który...

więcej

straszne słowo: psychologia! Co to znaczyu, że film jest "psychologiczny"? piszcie, co Wam przyjdzie do głowy. Zachęcam do podawania ulubionych filmów spod znaku "psycho", whatever that means....

mój ranking:
1o. Siedem\Okno na podwórze\co gryzie Gilberta Grape'a
9. Old Boy ----- psychopatologia głównego...

Kobieta zdradza świeżo poznanemu facetowi(w barze lub sklepie)tajemnice pierścienia. Pierścień prowadzi do skarbu. Facet znajduje skarb w grobowcu ale dziewczyna go tam zamyka. Niestety ktoś jeszcze ich śledził i nad grobowcem mierzą do siebie z broni. strzelają równocześnie- facet ginie a na końcu okazuje się że ten...

więcej

Czy ktoś pamięta jaki był tytuł bajki w której jakiś nauczyciel albo ktoś ze szkoły chcial zniszczyc wakacje Nie moge go sobie przypomniec Z góry dzięki