Czy ktoś pamięta jaki był tytuł bajki w której jakiś nauczyciel albo ktoś ze szkoły chcial zniszczyc wakacje Nie moge go sobie przypomniec Z góry dzięki
witam wszystkich.zwracam sie do was z wielka prosba-czy ktos z was ma film "the best man"-polski tytul-"drużba" ?
bardzo mi zalezy na tym aby ten fim zdobyc,wiec jesli ktos go posiada prosze o odezwanie sie.moj nr gg-5297515,mail-buuuzi2o2.pl.b ylabym niezmiernie wdzieczna za jakas odpowiedz
Opowiada o młodej pisarce żyjącej w Paryżu atakowanym przez Niemców podczas wojny. Zakochuje się w innym pisarzu, który jednak opuszcza Francję. Pisarka z nim koresponduje i za jego namową zaczyna pisać pikantne opowiadania. Inspirację bierze z własnych sexualnych przeżyć, aż w końcu daje się zgwałcić ss-manowi....
heheee już po 22 a w POLSCE tradycyjnie ciszaaa.. :/
żałość żałość! heh mam nadzieje na jakieś specjalne seanse czy cóś bo bym se mych idoli w kinie zobaczył w końcu :D:D
Przeglądając program telewizyjny na ten tydzień zaznaczałem film, które chciałbym oglądnąć. Gdy skończyłem zauważyłem coś dziwnego - większość zaznaczonych filmów znajdowała się na ... i tu uwaga ... TVP KULTURA - kanale, którego program telewizyjny zawsze omijałem szerokim łukiem.
Ja dla mnie program ten "przegonił"...
Jakieś dwa lata temu oglądałem film na video, niestety nie zwracałem zbyt dużej uwagi na tytuł. Pamiętam, że w filmie bohaterami byli jacyś kosmici (mama, tata i dziecko, byli z resztą podobni to E.T.), chłopiec na wózku, jego starszy brat i rodzice. Dziecko przybysz zgubiło rodziców (miało jakieś moce) i spotkało tego...
więcej...na wzór " On " Bunuela czy " Udręki " Chabrola - tzn o gosciu który wpada w obłęd z powodu zazdrosci o kobiete , lub jest bliski obłedu.Najlepiej gdyby to były filmy Europejskie , ale nie obraze sie gdy ktos poda Amerykanskie tytuły
Szukam filmu który obejrzałem kilka lat temu na HBO...
Film ten opowiadał o losach dwóch koszykarzy (braci lub przyjaciół)
na początku filmu jeden z nich umiera pomaga i dokucza drugiemu jako duch... bardzo przyjemny film :D
Przypominam sobie że tytuł tego filmu to 'siedem' ale nigdzie nie moge go znaleść może sie...