Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu z którego mógł bym lać godzinami :P najlepiej jakąś super komedie bym obejrzał. Pomocyyy...

filmu nie banalnego, nie slodkiego, ale ciezkiego i smutnego. Najlepiej z moralem. Jesli ktos ma dobre propozycje, czekam na podpowiedz.

Dobrych pare lat temu widziałam film. Był chyba na podstawie czerwonego kapturka. Młoda dziewczyna (pamiętam, że była blondynką) musiała pojechać do babci, bo jej rodziców aresztowali (matkę za prostytucję, a ojca nie pamiętam). Chciała jechać stopem. Na drogach w tym czasie grasował gwałciciel. I ona wsiadła do jego...

więcej

Mam ogromną prośbę: czy ktoś może zna tytuł filmu gdzie grupa ludzi podkłada głos pod film z herkulesem? To oczywiście komedia. Będę zobowiązany, widziałem ten film dość dawno temu ale się nieźle ubawiłem.

Kto by mi polecił jakąś komedie na styl takich filmów jak : "American Pie" , "American Pie 2" American Pie 3: Wesele" "American Pie 4: Band Camp" "Eurotrip" "Ostra Jazda(Road Trip)" "Noc Kawalerów" "Długi Weekend"...........

Pamiętam go z dzieciństwa. Główną bohaterką jest wampirka, której grób odkopali bodajże złodzieje. Z tego co pamiętam to ona nie chciała pić krwi i co charakterystyczne, na ręku pojawiało się przez to znamię w kształcie pająka. Był też w filmie śmiertelnik który zakochał się w wampirzycy i na koniec chyba też został...

więcej

Witam
Mam pytanie. Czy kojarzy ktoś film opowiadający o maturzystach którzy po skończonej maturze zrobili sobie imprezke na basenie?? Następnie ktoś ich zaczął mordować. Kojarzy ktoś? Jaki on miał tytuł? Bardzo ważne :)
Jak ktoś będzie wiedział to prosiłbym info na maila iwanmarcin@interia.pl
Pozdrawiam

i do którego często wracacie. film który zrobil na was tak duze wrazenie ze jeszcze jakis czas po jego obejrzeniu nie mogliście dojsc do siebie. Piękne filmy, które utkwiły wam trwale w pamięci lub co więcej zmieniły coś w waszym życiu.
Piszcie????

Myśle że jest to najlepszy film 2000 r. odwiedź mój blog jeśli jesteś jego zwolennikiem