Kto wie jaki tytuł nosi film do którego ścieżkę dźwiękową podkładał min. Nightwish a ścieżka nosi tytuł "Wish I Had An Angel" . Mała podpowiedź film jest z gatunku Alienowatych .
... w którym bohater jest modelarzem i pasjonuje się modelami kolejek? Buduje makiety, by koniec końców - zamordować swoją żonę (nie pamiętam dlaczego?) i na jej zwłokach zbudować kolejną makietę kolejki? Ten film był
dawno temu w TVP.
z góry dzięki za pomoc ;-)
... w którym bohater jest modelarzem i pasjonuje się modelami kolejek? Buduje makiety, by koniec końców - zamordować swoją żonę (nie pamiętam dlaczego?) i na jej zwłokach zbudować kolejną makietę kolejki? Ten film był
dawno temu w TVP.
z góry dzięki za pomoc ;-)
Chciałbym zaprosic moją dziewczyne do kina i nie wiem jaki film wybrac. Możecie mi polecic jakieś filmy które teraz grają. Najlepiej taki który oglądałoby się milutko we dwoje:)) z góry dziękuje
hej czy możecie podać tytuły dobrych filmów w których ważną rolę odgrywa motyw holocaustu , antysemityzmu , nie musi być tylko II wojna światowa z góry dzięki
Witam
Mam pytanie. Czy kojarzy ktoś film opowiadający o maturzystach którzy po skończonej maturze zrobili sobie imprezke na basenie?? Następnie ktoś ich zaczął mordować. Kojarzy ktoś? Jaki on miał tytuł? Bardzo ważne :)
Jak ktoś będzie wiedział to prosiłbym info na maila iwanmarcin@interia.pl
Szukam tytulu filmu o kobiecie ktora jest prawniczka. Jak byla mala dziewczynka jej mama narysowala linie jej przeznaczenia, na ktorej zaznaczyla ze 7 mezczyzna w jej zyciu bedzie tym ostatnim tym jednynym, powiedziala ze pozna go po tym ze ich dlonie beda pasowac do siebie tak jak dlownie jej rodzicow. Kobiata przez...
więcejjak sie nazywał serial ktory lecial na canal + kilka lat temu . nie pamietam tytulu ... to bylo z pogranicza science fiction ( nie star trek ) serial byl w wersji czarno bialej bodajze z lat 50 lub 60 ubieglego wieku ...
W Hollywood muzyka filmowa czesto jest zagłuszana przez stado wieprzów którzy zamiast oglądac film przyszli sie nażrec popcornu.
W Europie szanuje sie jeszcze kompozytorów.Osobiscie mam cała liste ulubionej muzyki do filmów :
Ennio Morricone :
- Good , Bad and Ugly
- Dawno temu na dzikim zachodzie
- 1900...
Poszukuje,bezowocnie,filmu "Dziennik Bridget Jones-w pogoni za rozumem",I części też.Czy ktos moze ma???albo czy moge prosic o jakis link,gdzie mozna sciagnac????Czy mozliwe jest jakies przesylanie filmow,jesli ktos takowe posiada????Bede baaaaaaaaaaaardzo wdzieczna!!!!!Dziekuje,pozdraw iam wszystkich forumowiczow!:*