W Hollywood muzyka filmowa czesto jest zagłuszana przez stado wieprzów którzy zamiast oglądac film przyszli sie nażrec popcornu.
W Europie szanuje sie jeszcze kompozytorów.Osobiscie mam cała liste ulubionej muzyki do filmów :
Ennio Morricone :
- Good , Bad and Ugly
- Dawno temu na dzikim zachodzie
- 1900...
Poszukuje,bezowocnie,filmu "Dziennik Bridget Jones-w pogoni za rozumem",I części też.Czy ktos moze ma???albo czy moge prosic o jakis link,gdzie mozna sciagnac????Czy mozliwe jest jakies przesylanie filmow,jesli ktos takowe posiada????Bede baaaaaaaaaaaardzo wdzieczna!!!!!Dziekuje,pozdraw iam wszystkich forumowiczow!:*
Podawajcie tytuly filmow jakie znacie o tematyce Afganistanu, tzn, wojen w tym kraju, jakies terrorystyczne itp.
Najlepiej w stylu 9 Kompanii :)
Ja podaje pierwszy:
- 9 Kompania :)
Czekam. Pozdro!
http://youtube.com/watch?v=yqikw0Q8m_Y [youtube.com/watch?v=yqi...]
mam pytanie co to jest za kawałek z góry dzięki ;)
Niedawno czytałem że powstaje POLSKI serwis wymiany przedmiotów. Czyli będzie można m. in. wymienić swoje filmy (DVD, VCD, lub VHS) na takie których się jeszcze nie widziało! Co sądzicie o tym pomyśle? Według mnie całkiem niezły :)
Nie pamietam tytułu. Film opowiadal o dwoch braciach. Starszy po jakims ekscesie wyjechał z miasta na motorze. Mija kilka lat, młodszy z nich wkroczył na droge przestepstwa. wtedy wraca starszy brat. Film choc nagrywany bodajrze w 90 latach jest czarnobiały. Role starszego z braci grał znany aktor. Kojarzy ktos?
Szukałem lecz nie znalazlem. A wiec szukam filmu w ktorym rozwiazywana jest pewna zagadka, np: morderstwo. Mam na mysli filmy typu: Tożsamość, Sekcja 8, Siedem... Z gory dzieki
Witam wszystkich, bardzo pilnie poszukuje tego filmu, szukam juz od dluzszego czasu i nic,nie mam zamiaru sciagac z zagranicy, bo uno ze kłopot, a drugie ze czesto ceny sa niejadalne. Jeśli ktoś posiada ten film w swojej kolekcji prosze o kontakt, to chetnie wymienie sie, kupie itd. Może byc dvd,vhs, divx obojetnie....
więcej