Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W Hollywood muzyka filmowa czesto jest zagłuszana przez stado wieprzów którzy zamiast oglądac film przyszli sie nażrec popcornu.
W Europie szanuje sie jeszcze kompozytorów.Osobiscie mam cała liste ulubionej muzyki do filmów :

Ennio Morricone :
- Good , Bad and Ugly
- Dawno temu na dzikim zachodzie
- 1900...

Poszukuje,bezowocnie,filmu "Dziennik Bridget Jones-w pogoni za rozumem",I części też.Czy ktos moze ma???albo czy moge prosic o jakis link,gdzie mozna sciagnac????Czy mozliwe jest jakies przesylanie filmow,jesli ktos takowe posiada????Bede baaaaaaaaaaaardzo wdzieczna!!!!!Dziekuje,pozdraw iam wszystkich forumowiczow!:*

Podawajcie tytuly filmow jakie znacie o tematyce Afganistanu, tzn, wojen w tym kraju, jakies terrorystyczne itp.
Najlepiej w stylu 9 Kompanii :)
Ja podaje pierwszy:
- 9 Kompania :)

Czekam. Pozdro!

http://youtube.com/watch?v=yqikw0Q8m_Y [youtube.com/watch?v=yqi...]

mam pytanie co to jest za kawałek z góry dzięki ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam pytanko. Czy wiecie może gdzie mogę znaleźć jakieś zdjęcia z tego filmu?

Niedawno czytałem że powstaje POLSKI serwis wymiany przedmiotów. Czyli będzie można m. in. wymienić swoje filmy (DVD, VCD, lub VHS) na takie których się jeszcze nie widziało! Co sądzicie o tym pomyśle? Według mnie całkiem niezły :)

Nie pamietam tytułu. Film opowiadal o dwoch braciach. Starszy po jakims ekscesie wyjechał z miasta na motorze. Mija kilka lat, młodszy z nich wkroczył na droge przestepstwa. wtedy wraca starszy brat. Film choc nagrywany bodajrze w 90 latach jest czarnobiały. Role starszego z braci grał znany aktor. Kojarzy ktos?

Szukałem lecz nie znalazlem. A wiec szukam filmu w ktorym rozwiazywana jest pewna zagadka, np: morderstwo. Mam na mysli filmy typu: Tożsamość, Sekcja 8, Siedem... Z gory dzieki

Witam wszystkich, bardzo pilnie poszukuje tego filmu, szukam juz od dluzszego czasu i nic,nie mam zamiaru sciagac z zagranicy, bo uno ze kłopot, a drugie ze czesto ceny sa niejadalne. Jeśli ktoś posiada ten film w swojej kolekcji prosze o kontakt, to chetnie wymienie sie, kupie itd. Może byc dvd,vhs, divx obojetnie....

więcej