Ze względu na to, że soboty i niedziele mam zajęte, chciałabym aby ktoś opisywał mi odcinki.. Oczywiście wszystko jest dobrowolne, wiem tylko ze duzo osob interesuje sie tym programem. A ja sama, bardzo go lubie.. Pozdrawiam wszystkich :*
Prosze o wasze propozycje, fajnie by było gdyby przewinął sie w nich temat Bożego Narodzenia ... Z góry dzięki ...
Przeszukałem forum (może mało dokładnie, ale jednak) i nie znalazłem żadnego tematu tego typu. Mnóstwo jest natomiast tematów w stylu: "Ten film jest super", "Uwielbiam ten film" itd. itd. Zauważyłem że w wiekszości z nich grupka osób wysmiewa chwaloną produkcje, inna zaś jej zaciekle broni. To normalne, rzecz gustu i...
więceji mam pytanie jak mozna dodać nowa osobe do ludzi filmu? prosze wytłumaczcie mi to bo nie bardzo moge się połapać:D
Ten ostatni tytuł najsłabszy, więc może jakieś podobne do tych dwóch pierwszych. Z góry dzięki za pomoc ;)
Witam!
Mam pytanie odnośnie czarnej emmanuelli-widzialem kiedys film chyba na Novej ale to juz dawno-wiem na pewno ze byla to emmanuelle i akcja rozgrywala sie w afryce,ale nie wiem która to częśc.Z filmu utkwiła mi taka scena, ze w jakims momencie filmu,chyba na początku kila osób gralo w karty (chyba 2 facetów i na...
To mój pierwszy post mam nadzieję żę jak najwiecej osob odpowie na moje pytanie!!
Waszym zdaniem jakie byly najlepsze filmy kryminalne lub dramaty!
Moga byc nawet bardzo stare! Ja uwielbiam tego rodzaju filmy i chcialbym sie dowidziec jakich filmow z tego gatunku nie widzialem:)