Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

no wlasnie wiec potrzebuje duzej dawki komedii romantycznych dla nastolatkow xD...takich bzdetow jak na przyklad cindrella story zeby wywolac usmiech...
...do czego to dochodzi?!chyba 'doroslam' do takich filmow;)...w kazdym razie zycze udanego koncowowakacyjnego wypoczynku najlepiej przy filmie, zamierzam tez z tego...

więcej

Do chłopaków ale taż dla dziewczyn. Dajcie propozycje jakieś fajnych filmów na pierwsze/drugie spotkanie z dziewczyną. Może jakieś przygodówki, komedie, cos romantycznego... Tylko nie piszcie filmów w stylu Nagi InstynktJ I dodajcie komentarze jak film zadziałał i o co tam chodzi.

Mój typy
1. 50...

Mam pytanie , czy ktoś z forum ma ten film na kasecie ? bądz DVD ?

Mam niezłego newsa. Możliwe że polska aktorka Monika Buchowiec zagra u boku takich aktorów jak Sean Connery i Nick Nolte i wielu innych w filmie o Hemingway’u http://www.hemingwayforcuba.com/hemingway_cast.asp?lang=pol [www.hemingwayforcuba.co...] ; Tego jeszcze nie było, trzymam kciuki za polską Margot

witam, mam pytanie. czy można już w Polsce dostć gdzieć filmy na podst książek Borisa Akunina. W Rosji podobno już są - 3

hehe ale to będzie piękny dzień!!:D światowy dzień upośledzania(peace) heheee w tym dniu wchodza do kin "Jackass: Number Two" & "Dirty Sanchez: The Movie" także szykuje się nam największy filmowy pojedynek wszechczasów!!:D:D!!
heh właśnie oglądałem na angielskim MTV oby dwa trailery i naprawde ciśnienie mi...

Orietuje sie ktos co za filmy lub film wpleciony jest w teledysk Metaliki "One" ??
Z gory dziekuje za pomoc.

temat kropka w kropke podobny do tematu diversa (bliźniak). ale co tam, może wreszcie bez ogródek dowiem sie o waszych fascynacjach?!
p.s. prosze nie krytykować nikogo o wybór oglądanych filmów. to nie jest ważne!

ja ostatnio ogladałem "słonia" gusa van santa.

Interesują mnie filmy mówiące na temat śpiączki. Każdy tytuł sie przyda.......

mam wrażenie że to co znajduje sie na płycie ze ściężka dźwiękowa do filmu to nie wszystkie kawałki które pojawiły się na filmie- tam był jeszcz jeden -bardzo łatwo wpada w ucho deliktne wejście na gitarz i charakterystyczny głos wokalisty -jak mi się wydaje grali go kolesie z Audioslave- niech ktoś mnie wyprowadzi z...

więcej