Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...to oczym by był? Kto by w nim wystąpił? Czekam na odpowiedzi;)

Jedna z amerykańskich komedi!! Fabuły dokładnie nie pamiętam!! Ogólnie sytuacja wygląda tak: dwoje sąsiadów szuka miłości gdzieś daleko a odnajdują w sobie!! Jest jeszcze jedna rzecz bardzo charakterystyczna: Jeden z bohaterów grał na akordeonie!! Może ktoś skojarzy tytuł!! :))

witam wszytkich. chcialbym sie dowiedziec, jaki to film: dwoch przyjaciol (w podeszlym wieku) jedzie na slub corki jednego z nich i syna drugiego z nich. w czasie filmu przez caly czas sie kluca. pamietam, ze chyba jeden z nich zapomina swojej walizki z lotniska, w ktorej mial jakies swoje cenne rzeczy - chyba prezent...

więcej

Akcja toczy się jednej nocy na podziemnym parkinu.Film jest o facecie, który jedzie do pracy wieczorem i zostawia samochód na podziemnym parkingu.Po skończonej robocie chce jechać do domu,ale poluje na niego jakiś wariat w terenówce.Całą noc usiłuje go zabić,a ten przed nim ucieka.Po drodze zabija złodzieja,jak coś...

Według was, którzy zasługują na takie miano?
Moje typy to Jared Leto, Paul Walker i Adam Garcia

Jaki jest wasz ulubiony bohater z FF 7 AC ?? Bo mój to Vincent :D Mało sie pokazuje, ale jest wspaniały. Drugie miejsce zajmuje Tifa :D Jakie jest wasze zdanie? Dawać czadu :D

ktory filmek (a moze bajeczka?) byl waszym zdaniem najlepszy w sierpniu? Czekam na propozycje! ;D

Wpisałem ciekawostkę do filmu francuski numer i nie dostałem akceptacji... Komentarz był następujący "Gratuluje spostrzegawczości, niestary nie mam tego jak sprawdzić. osoba ewaluacyjna:Thane". (pisownia oryginalna). BZDURA TOTALNA ! Oznacza to, że jeżeli ewaluator nie ma akurat konkretnego filmu w swoim zbiorze możemy...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

I NEED HELP!!!! Czy ktos cos wie o The Texas Chainsaw Massacre ale o tej z lat50! Ja szukam i szukam i nic zero nothing... a podobno mozna ja skads sciagnac z neta. Jesli ktos cos wie niech pomoze!!

Bergil