Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie znacie największe klasyki azjatyckiego kina kung-fu, bo ostatnio zainteresował mnie ten gatunek, ale nie wiem co jest naprawde warte zobaczenia. Chodzi mi tu głównie o starsze pozycje a nie te hollywoodzkie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zapraszam do mnie na bloga i czekam na wasze odpowiedzi;)

Portal jest niewątpliwie najlepszym tego typu przedsięwzięciem w Polsce, ale jak każda rzecz na świecie ma swoje wady. Jakie? Co byście tu zmienili. Moze nasza konstruktywna kryktyka pozwoli naprawić drobne błędy. Piszcie

Zna kotś jakieś stronki internetowe na których można znaleść skiny do tlena z johnnym deppem???:)

Czy ktoś wie czy Piotr Wawrzyńczak, który grał Witka zmarł przed kilkoma laty? Na IMBD.com piszą, że tak, na filmweb`ie nie ma o tym ani słowa

Poszukuję strony poświęconej komiksowi. Chodzi mi o takie miejsce, gdzie mógłbym coś znaleźć na temat tych ambitniejszych twórców, a także ich komiksów, jak i o tych popularnych dziełach, jak chociażby produkty Marvela. Polski adres mile widziany, ale nie zaszkodzi również jeśli będzie to w języku angielskim (choć...

czy cos wiadomo może apropo kiedy bedzeimy mogli zobaczyc 1 zwiastun do Spider-Mana 3?
bo o ile mi wiadomo z oficjalengo bloga widzowie w nowym jorku i londynie widzieli juz.
owszem były to pokazy tylko by zopbaczyc reakcje widzów ale sie spodobał.
piszcie co wiecie

grupa zupelnie sobie obcych osob nagle znajduje sie w tym samym miejscu kazden w zyciu prywatnym zajmuje sie czyms innym jak sie okzauje wiele ich laczy ... Cos takiego przeczytalem w opisie ale nie pamietam tytulu - pomozcie. Nie jestem pewny czy akacja nie toczyla sie czasem w jakims gotyckim klasztorze