Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, chodzi mi o serię QDVD - www.qdvd.interia.pl
Mam z tej serii dvd Terminator 2. Na płycie nie ma reklam, ale czytałem, że w innych filmach QDVD są reklamy, których nie można przewinąć (zupełnie jak w filmach z gazet). Czy reklamy są na WSZYSTKICH INNYCH filmachz tej serii?

Czesc.
Mam do was prosbe. Jesli ktos wie cos o filmie Manuskrupt Chancellora niech napisze. Blagam.

PaVlo

Ktory pocalunek z jakiego filmu Wam sie najbardziej podobal??

Zapraszam na bloga. Wpisujcie filmy, które waszym zdaniem były najbardziej rewolucyjne i nowatorskie pod względem efektów specjalnych.

Mozecie polecic mi jakies dobre azjatyckie filmy horrory lub thrillery,akcja dramat(cos w stylu oldboya). Widzialem juz ring 1 i 2 klatwe 1 i 2. widmo, wizje, oldboya. Bardzo mi sie podobaja taki filmy szczegolnie horrory:D ale nieznam zadnych innych tytułow wartych obejrzenia.

Film opowiada o pewnej młodzieży, która znajduje jakieś soki... stare, chyba nawet przeterminowane, tylko, że po wypiciu ich mają zdolność unoszenia przedmiotów, ludzi, telekineza po prostu. Film świetnie zrobiony, tylko, że nie pamiętam tytułu ani nawet roku powstania.
A co najważniejsze, to leciał w TV na RT7,...

...poszukuje filmów podobnych do ,,Trzynastka'' badź ,,Dzieciaki'' i filmów tanecznych takich w stylu honey badź step up taniec zmysłów? z góry dziękuje i pozdrawiam :)

wiem, domyślam się, że pewnie ten temat był zakładany kilka razy jak nie kilkanaście, ale chciałabym wiedzieć tytuły horrów naprawdę strasznych, które polecacie, bo bym je obejrzała :P Mogą być też stare, bo niektórzy twierdzą, że tylko te starsze sa coś warte :) pozdro :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy ktos z Was pamieta Film "Constantin"?Jesli tak to czy podobal Wam sie?i dlaczego?Mi sie badzo podoba Keanu bardzo fajnie zagral Constantina byl na luzie nie zaskakiwalo go nic zbytnio wszystko robil spokojnie i to mi sie podobalo!Film takze mnie zainspirowal byl ciekawy i czasami mroczny..