Błagam o pomoc, jeśli ktokolwiek zna tytuł (najlepiej oryginalny).
Bodajże grupa naukowców badając dno oceanu znajduje zaginiony przed kilkudziesięciu laty statek pasażerski. (Nie jest to Statek widmo).
Jest odwrócony do góry dnem a w kadłubie w powstałej bańce powietrza od czasu zatonięcia żyją ludzie i stworzyli...
Otóż od pewnego czasu bardzo zaciekawił mnie film Mój dom w Umbri (org."My house in Umbroa") z Maggie SMith, Timmoth'ym Spall'em, Chrisem Cooper'em i innymi. Szukałem o nim różńych informacji-recenzji, opinii. Jednak jest to film telewizjny w produkcji HBO. Zaciekawiła mnie bardzo fabuła i tak ogólnie. No więc wchodze...
więcejSiemanko!Poszukuje dobrej jakości i wielkości plakatu z filmu "Jezioro Salton" z Val Kilmer'em.Chodzi mi o plakat z okładki filmu na której widnieja plecy Val Kilmer'a...bo tak anprawde chodzi mi o jego tatuaż...jest tak zajebisty że chce sobie go wydziarać ale do tego potrzebuje dobrej jakości zdjęcia...Bardzo proszę...
więcej
Lubie fantasy i fantastyke. Oczywiście standardowo "Harry Potter" i "Władca pierścieni". Anime, np. "Dragon Ball", "Ewangelion" , "Łowcy dusz", "Magiczni wojownicy". "Piraci z Karaibów" też sa wspaniali.
No i wiele innych filmów. Prosze polećcie mi jakieś mniej znane i wypowiadajcie sie na te tematy. Pozdrawiam.
Ostatnio przypomniało mi się o filmie który widziałem dawno, dawno temu, o czerwonym amerykańskim samochodzie ktory posiadał własną wolę... zabijania, mimo wielu prób zniszczenia samochodu on nadal sie "odradzał" i dalej zabijał. Jeżeli ktokolwiek pamięta tytuł tego filmu byłbym wdzięczy o odpowiedz na to dręczące mnie...
więcejWidzialam kiedyś dobry film ale nie mam pojecia jaki mial tytuł... Jak ktos wie to niech mi pomoze :) Film byl o mezczyznie ktoremu wszystko zaczelo sie w zyciu zle ukladac, zmarla mu zona, stracil dom, prace, doslownie wszystko i zbuntował sie przeciwko Bogu bo uwazal ze Bog sie na nim msci... Zaczal lamac po kolei...
więcejZnakomity Horror jest dobrą osłoną tego gatunku.Wzbudza zaciekawienie, a nawet strach.Bardzo dobra muzyka idealnie trafia w ten film.Początek nocy żywych trupów jest zaskakujący dzięki temu film Georgea A.Romero bardzo zaciekawia widza.Następnie jest dosyć wolne tempo a momentami szybkie.Koniec filmu jest bardzo...