Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem nowy. Możecie mi podać tytuły filmów podobnych do American Pie, Nieostry dyżur. Z góry dzięki

Chodzi mi o historie które wydażyły sie naprawdę albo chociaż po częsci...:D Takie horrory na faktach...:D

witam,

jakies 3 lata tamu w wakacje przez przypadek natrafilem w tv na pewien film (na tvn lub tvn7), ktory bardzo mi sie podobal i ktory teraz chce odnalezc. jako ze nie znam tytulu, postaram sie go krotko opisac - film jest bardzo charakerystyczny.

mloda kobieta, dziwaczna, (pochodzaca z kolumbii) jest w pewien...

więcej

witam! czy zna moze ktos tytol tej piosenki ktora leci na koncu filmu "Sztuka Zrywania". nie chodzi mi o ta calkiem ostatnia gdzie spiewa ten... męski "chór", tylko ta przed tym :)

pozdrawiam!

Kiedys ktoś załozył temat z takim linkiem, na którym była taka pioseneczka m.in. o Sawyerze z losta. Jesli ktoś to ma, to bym prosiła. pozdro

Załozyłam temat, w którym prosiłam o strony, z których można sciągnąć PB. Były dwie odp: koles napisał ze na oficjalnej stronie mozna zobaczyc ten odc, a ja mu odpisałam, ze nie chce mi sie odtworzyc. żadnych przekleństw ani nic. Wiec z jakiej racji mój wpis został ZABLOKOWANY?? Ja nie wiem...może nie znam dokładnie...

więcej

Nie ogladalam go od poczatku i nie do konca wiem o co w nim chodzilo ale to bardzo ciekawy film..spodobal mi sie..W niektorych mometach byl przerazajacy..czekam na komentarze i zapraszam na mojego bloga;)

Szukam filmu, w którym odbywały sie pojedynki na najlepszą solówke gitarową. Widziałem kiedyś ten film w TV. Zna ktoś może tytuł tego filmu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ogladal ktos ten film?Jesli tak to uwazacie ze powinno byc inne zakonczenie?Ja mysle ze tak ,poniewaz Vincent nie byl zlym czlowiekiem mial swoje problemy ale mial tez serce i kochal bardzo Annie Laird a ona nie zaufala mu i go zabia:(:(