Nowożeńcy
Zgadnij kto
Historia kopciuszka
How to Deal
Igraszki losu
Sposob Na Teściową
Poznaj mojego tatę
Poznaj moich rodziców
Zakazany owoc
Jeśli tylko
Czego pragnie dziewczyna
Wygraj randke
Wielki podryw
Polowanie na druhny
Pretty man czyli chlopak do wynajecia
Moj chlopak sie zeni
Letnie...
Cześc,
Jestem Patryk i chciałbym się dowiedzieć jaki do program jest najleprzy do nagrywania filmow w tibii a i jeszcze jak napiszecie jaki plik to podajcie odrazu link gdzie mozna go sciągnąć
Poszukuje filmów które byly kręcone częściowo w Chorzowie lub w całości. Oto niektóre tytuły: "Zycie rodzinne" (Krzysztof Zanussi), Czarne diamenty (Jerzy Gabryelski), Gorący czwartek (Miachał Rosa), Tramwajada, Komedianci wczorajszej ulicy (Janusz Kidawa) i innych których nie wymieniłem a nie wiem, że byly kręcone.......
więcej
Witam,
Właśnie się skończył "Predator" i przypomniał mi się film nieco podobny, ale za nic w świecie nie pamiętam jego tytułu. A potrzebuję go, bo starzy mi wciskają, że sobie coś ubzdurałem, a ten film istnieje i to nie w mojej wyobraźni. Tytuł może być polski, angielski, albo jeden i drugi.
Otóż początek...
bez debilizmu kto ladniejszy albo przystojniejszy bleee
najlepszy film z udzialem tego niesamowitego aktora co myslicie??
Chcialbym sie dowiedzieć do jakiego filmu byla grana piosenka "i need a hero" Bonnie tyler prosilbym o szybką odpowiedz.
Mam Prośbe do tych, którzy znają dobrze angielski i mogliby mi szybko przetłumaczyc piosenkę yo ho. Ja sama mogłabym to zrobić ze słownikiem ale to by zajęło dużo czasu. Więc jeśli ktoś będzie miał czas, to bardzo bym prosiła :)
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We pillage plunder, we rifle and loot.
Drink...