Witajcie, mam problem z tytułem filmu w którym główny bohater zakłada w małej wiosce szkółkę nauki spiewu. Film ten grany był chyba jakieś pół roku temu w kinach. Gdyby czasem ktoś pamientał to będę wdzięczny. Pozdrawiam.
mam pytanie; chodzi mi film, ktory kiedys widzialem ale nie moge sobie przypomniec tytulu...film jest o jakims miejscu w USA,gdzie przeszlo tornado czy jakas inna anomalia pogodowa i ludziom odbilo wszyscy jacys dziwni byli
tak jakby wszystkich cos sie pokrecilo w glowach po tych wydarzeniach pogodowych jezli ktos...
Ostatnio dość często spotykam się z czymś takim, że filmy bądź role, które uważam za kultowe, są nagradzane Złotą Maliną. O ile czasami "nagroda" przyznawana jest słusznie jak np. w przypadku Bena Afflecka - ulubieńca nagradzających (dla mnie absolutnego kinowego manekina) tak coraz częściej zdarza się chybić z...
fabula odbywa sie gdzies w stanach jakis koles znajduje przypadkiem ala maske ktora puzniej przymieza i oblepie mu cale cialo i ma na sobie niby zboje z lokcji wychodzom mu na zyczenie na 2 noze i za zawolanie potrafi je wysowac jest to niby jakas bron ktora poszukuja ,, kosmici ,, ktorzy pod przebraniem czlowieka sa w...
więcejByłoby ciekawie,jeśli można było dodać informacje o miejscach pochówku nieżyjących aktorów (zwłaszcza polskich). Wielu fanów bywa w różnych miejscach i wiedząc o nekropoli znanego aktora, pewnie by tam zajżała. Pamiętajmy o nich! Taka informacja napewno ucieszyłaby wielu fanów.
„Dialog” się nazywa.
Pamiętacie taki film „Drzwi do mego świata”?
Jego twórcy przygotowali tym razem coś odrobinę ambitniejszego.
Od dzisiaj ze strony http://amatorskie-kino.prv.pl/ [amatorskie-kino.prv.pl/] pobierać można drugą część trylogii opowiadającej o marnowaniu czasu,...
Szukałem strony internetowej o zespole Perfekt. I nie mogę znależć oficjalnej strony. I chce prosić was o pomoc w znalezieniu