Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie, mam problem z tytułem filmu w którym główny bohater zakłada w małej wiosce szkółkę nauki spiewu. Film ten grany był chyba jakieś pół roku temu w kinach. Gdyby czasem ktoś pamientał to będę wdzięczny. Pozdrawiam.

Jakie filmy mają wg Was najlepsze wstępy? i czy są takie prologi bedące najlepszą częścią filmu?

mam pytanie; chodzi mi film, ktory kiedys widzialem ale nie moge sobie przypomniec tytulu...film jest o jakims miejscu w USA,gdzie przeszlo tornado czy jakas inna anomalia pogodowa i ludziom odbilo wszyscy jacys dziwni byli
tak jakby wszystkich cos sie pokrecilo w glowach po tych wydarzeniach pogodowych jezli ktos...

więcej

Ostatnio dość często spotykam się z czymś takim, że filmy bądź role, które uważam za kultowe, są nagradzane Złotą Maliną. O ile czasami "nagroda" przyznawana jest słusznie jak np. w przypadku Bena Afflecka - ulubieńca nagradzających (dla mnie absolutnego kinowego manekina) tak coraz częściej zdarza się chybić z...

fabula odbywa sie gdzies w stanach jakis koles znajduje przypadkiem ala maske ktora puzniej przymieza i oblepie mu cale cialo i ma na sobie niby zboje z lokcji wychodzom mu na zyczenie na 2 noze i za zawolanie potrafi je wysowac jest to niby jakas bron ktora poszukuja ,, kosmici ,, ktorzy pod przebraniem czlowieka sa w...

więcej

Byłoby ciekawie,jeśli można było dodać informacje o miejscach pochówku nieżyjących aktorów (zwłaszcza polskich). Wielu fanów bywa w różnych miejscach i wiedząc o nekropoli znanego aktora, pewnie by tam zajżała. Pamiętajmy o nich! Taka informacja napewno ucieszyłaby wielu fanów.

Zapraszam do dyskusji na moim blogu ...

„Dialog” się nazywa.

Pamiętacie taki film „Drzwi do mego świata”?
Jego twórcy przygotowali tym razem coś odrobinę ambitniejszego.
Od dzisiaj ze strony http://amatorskie-kino.prv.pl/ [amatorskie-kino.prv.pl/] pobierać można drugą część trylogii opowiadającej o marnowaniu czasu,...

Szukałem strony internetowej o zespole Perfekt. I nie mogę znależć oficjalnej strony. I chce prosić was o pomoc w znalezieniu

Witam wszystkich!!!
Poszukuję plakatu z filmu "Smoke". Jeżeli ktoś wiedziałby, jak mogę go zdobyć, byłabym bardzo wdzięczna za taką informację. Film świetny, genialny scenariusz moim zdaniem, choć nie jestem znawcą, lecz tylko miłosnikiem dobrych filmów...