Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję tytułu filmu [bodajże francuskiego], w którym główny bohater, gość ok 40, ojciec rodziny, pracownik fabryki z zamiłowania malarz, postanawia pewnego dnia nie iść do pracy. W tym czasie odwiedza ojca, a następnie udaje się do Wenecji. Z góry dziękuję za pomoc.

Tak jak wyżej. Gdzie mogę znaleźć emitowany ostatnio na jedynce film pt. Napoleon. nigdzie go nie mogę znaleźć, ani kupić....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Prosze napiszcie mi gdzie znalezc wyniki konkursu . Jestem nowy i wszystkiego sie ucze bardzo prosze o odpowiedz . Z góry dziekuje :)

Wiem że była to komedia romantyczna z konca lat 90.Historia przedstawiała się następująco:Facet przyjeżdza do NY z LA i poznaje blondynkę.Spędzaja noc w hotelu.Pozniej wraca do LA do swojej żony.Po jakims czasie niespodziewanie spotyka tą blondynke w szpitalu gdzie odwiedza swojego przyjaciela geja chorego na...

o czym mozna zrobic film?piszcie swoje propozycje

Najlepsze filmy-
1. MILCZENIE OWIEC- za aktórów, zdjęcia, muzykę, sceny w Memphis, noktowizor, wątek owiec i wątek długopisu.
2. LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM - za Nicholsona (chociaż siostra też była mistrzowska), wodza, końcową imprezę i zakończeniem
3. DAWNO TEMU W AMERYCE- za środek, koniec i początek, za De Niro,...

więcej

Gorąco polecam Wam 2 dzisiejsze filmy:

Pierwszy z nich to "Noc myśliwego" z Robertem Mitchum`em z 1955.
Dla zachęty napiszę tylko, że na IMDb znajduje się w 250 najlepszych filmów wszechczasów na #149 (m.in. przed "Gandhi`m", "Przeminęło z wiatrem" i "Chwałą").

Emisja: 21.08.2006 20:00 Ale kino!

Drugą pozycją...

więcej

http://video.google.pl/videoplay?docid=3944547331800598383&q=mortal+kombat [video.google.pl/videopl...]