Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Hej;) od niedawna oglądam ten serial i bardzo mi się spodobał. Jak znacie jakieś stronki poświęcone tej ekranizacji to piszcie! Dzięki:)

film był o tym, że gościówa tańczyła balet i chciała się dostać do szkoły ale się jej nie udało bo nie znała tańca nowoczesnego. Później musiała wyprowadzić się i trafiła do "czarnej dzielnicy" i tam poznała hiphop i te sprawy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

podajcie odpowiedz na pytanie:Z kim musiał stoczyć walkę Bambi, aby przejść przez mostek?
Z góry bardzo dziekuje

Nie wiem czy ktoś zauważyl,ale będzie film Save the last dance 2 z zupelnie innymi aktorami.! Tak przynajmniej jest napisana na stronie.
Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat?
Co o tym myślicie?

Film ten oglądałem chyba ro ktemu na TVP1, wiem, ze grał tam znany aktor. Opis filmu jest identyczny z opisem jednej z książek Harlana Cobena "Najczarniejszy Strach" (tylko nazwiska i imiona bohaterów są pozmieniane) Oto ten opis:
Na Myrona spada niespodziewana wiadomość, że ma nieślubnego syna. Co więcej, Jeremy...

Film ten oglądałem chyba ro ktemu na TVP1, wiem, ze grał tam znany aktor. Opis filmu jest identyczny z opisem jednej z książek Harlana Cobena "Najczarniejszy Strach" (tylko nazwiska i imiona bohaterów są pozmieniane) Oto ten opis:
Na Myrona spada niespodziewana wiadomość, że ma nieślubnego syna. Co więcej, Jeremy...

bez debilizmu kto ladniejszy albo przystojniejszy bleee
najlepszy film z udzialem tego niesamowitego aktora co myslicie??