Czy ich jeszcze słuchacie, czy raczej to już przeszłość soundtrack'owego szaleństwa. Lata 1980-1990 - największy szał najlepsze propozycje. Jak dla mnie te lata to filmy z najlepszymi propozycjami.
Słyszałem o kontrowersji na temat tego filmu. Ale o tym że to bujda to wszędzie trąbią. A jaka jest 2 i 3 i 15 opinia? Ze to prawda? Co o tym sadzicie?
Moim zdaniem i tak i nie. Nadal brakuje mi racjonalnego wytłumaczenia płenty tej opowieści a z drugiej strony jest to trylogia. 4 cześć może zhańbić trylogię jak i być kolejnym sukcesem braci Wachowskich...
Minelo 13 lat od premiery w Polsce, postanowilem wiec u siebie na blogu stworzyc swoiste kompendium tematyczne o JP, zapraszam wszystkich fanów serii i nie tylko, mile widziane opinie, komentarze, krytyka i pomoc...Pozdrawiam
Witam i proszę was o pomoc. Otóż poszukuję tytułów filmów historycznych, osadzonych w czasach starożytności i średniowiecza, w których byłyby ukazane jakies ciekawe bitwy, oblężenia, tematyka militarna. Co polecacie?
Z góry dzięki, Szymek.
szukam tego filmu ale nigdzie nie moge go zdobyć.bardzo zależy mi na posiadaniu tego filmu.może ktoś ma???
Genetycznie zmutowany Diabeł Tasmański zostaje uwolniony przez dwóch ekologów i wypuszczony na cmentarzu... .
Data releasu: 07.08.06
Ilość CD: 1
Produkcja: USA
Gatunek: Horror, Akcja, Sci-Fi
Data premiery: 2006-05-30 (Świat)
Reżyseria: Roy Knyrim scenariusz Brian Patrick O'Toole zdjęcia Steve Adcock,...