pewnie każdy ma problem z takimi rzeczami. dlatego proponuje taki temat. no wiecie czy on/ona naprawde był/a kimś tak, albo o czym tak lwasciwie to oni gadaja/co robią
oglądałem ten film jak miałem jakieś 8, 9 lat, pamiętam tyle:
Filmopowiadał historię dwóch braci. Jeden (ten niby lepszy) mieszkał w jakiejś małej mieścinie ze wswoją matką bodajże. Chodził tam do szkoły i trenował bieganie. Pewnego dnia do miasta wraca jego brat(blondyn, długie włosy)... ten jego brat ma opinię...
ten serial leciał dawno na TVP2, jego tytuł składał sie z dwóch wyrazów w tym drugim jest "....... krwi"Był to serial o agentach fbi bodajże, w tym jeden z nich był kosmita , o czym dowiedziała sie później jedna z głównych bohaterów- piękna agentka.Jeśli komuś coś mówi mój niejasny opis tego serialu i pamięta jego...
piszcie tytuły ładnych, spokojnych, wzruszających piosenek, które zapamiętacie na całe życie, przy których można popłakać, bo są tak delikatne i melodyjne... śpiewne...
Pozdrawiam =]
Prosze o pomoc w odnalezieniu tytulu filmu, ktory chcialabym obejrzec. Chodzi o film o dwojce (chyba) mlodych ludzi ktorzy sa na srodku oceanu, w wodzie a dookola nich plywaja rekiny. Film nie jest stary, pamietam reklamy ale za nic nie moge przypomniec sobie tytulu.
Bardzo chciałabym obejrzeć filmy, gdzie są jakieś sceny tańców kubańskich. Czy znacie może takie filmy? Prosze o pomoc :)
Michael Mann po sukcesie Ostatniego Mohikanina zrobił wg mnie jeszcze lepszy film a tytuł nosi on Gorączka.Mann zgromadził znakomitą obsadę w tym dwóch wielkich ekranu Ala Pacino i Roberta De Niro,którzy po raz kolejny udowodnili że nie przez przypadek zostali aktorami.A by jescze bardziej uatrakcyjnić oglądanie na...
Kiedyś w tv ogladałem film o smoku, bardzo mi się spodobał, ale nie pamietam tytułu, dlatego zwracam sie do was z prosbą o podanie tytułu. Akcja filmu pokrutce przedstawia się tak: pewna księżniczka musi ocalic jajko ostatniego smoka, a w tym ktoś jej chce przeszkodzić, a pomocy jej udziela jakis rycerz (chyba) i...