Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam, mam dwa pytania odnosnie filmow, nieco starszych, nie pamietach tytulow, a chcialbym je jeszcze raz obejrzec bo naprawde mi sie podobaly. A tak na marginesie to proponowalbym stowrzenie ogolnego tematu, ktory moglby byc nawet przyklejony. o nazwie np. "Jaki tytul filmu?" gdzie kazdy kto nie znalby nazwy filmu,...

więcej

Niedawno obejrzałem "Halloween", który bardzo mi się spodobał i "Halloween 2", który był już przeciętny. Jeśli znacie filmy podobne do tych (chodzi o slashery), które wam się podobały, to podajcie ich tytuły. Na wstępie mówię, że nie piszcie "Piątek 13-tego", bo już widziałem (chyba 3 pierwsze części) i mi się nie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Piszcie te momenty (wzruszające, trudne, tragiczne, trzymające w napięciu, komediowe), które z filmów najbardziej zapamiętaliście. Można również robić listę np. 10 najlepszych.

Oto moje propozycje - złota 5-tka:
1. "Terminator" - momenty finałowe
2. "Lethal Weapon 2 / 3" - bomba w kiblu / pierwszy wybuch
3. "Lion...

więcej

Kto lepszy George Clooney czy Brad Pitt ??

w tym filmnie bedzie grała keira kinghtley.ten film bedzie kręcony na początku 2007r.

Może nie powinnam tutaj sie o to pytać, ale nie wiem do kogo się z tym zgłosić. Chodzi o to ze za każdym razem jak usiłuje zmienić dane w profilu to nic się nei zmienia:/... Wiece może dlaczego? Z góry dzięki o pomoc :):):)

1.Z tym pierwszym nie powinno być problemu: film był chyba o zbiegach z więzienia, to była chyba komedia i grał tam jakiś znany czarnoskóry aktor, wiem, że jedna postać - czarny charakter, był indianinem i ten murzyn śmiał się z niego i nazywał go "pierdzącym bykiem".
2.To już będzie trudniejsze: Film leciał jakieś...

więcej

Film zaczyna sie od tego ze jacys kosmici najzdzaja nasza planete wiec specjalna grupa ludzi buduje statek arke na ktorym rowniez montuja dzialo mogace zniszczyc obcych i wysylaja ten statek w jakas galaktyke gdzie chowaja go miedzy kosmicznymi skalami lodu ,jedyny slad po tym statku stanowi mapa wyrysowana na dloni...

więcej