Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Nie ma bardziej badziewiastego serwisu filmowego w tym kraju. Strona wiesza się z przeciążenia - uwaga - w PONIEDZIAŁEK !!!, wyszukiwanie filmów tematycznie jest po prostu koszmarne. Kiedy chcę obejrzeć sobie jakiś film w określonej tematyce dostaję wykaz np. 12 horrorów. Zupełnie jakby tylko tyle było wyprodukowanych...

więcej

Witam

Poszukuję komedii, która w polskim tłumaczeniu nazywała się "Zakręcony". Był to film o pewnym czarnym studencie, który szukając pieniędzy wziął udział w eksperymencie naukowym mającym na celu wyostrzenie zmysłów.
Film był emitowany jeśli pamięć mnie nie myli w HBO w wakacje 2000 roku.
Za informację...

szukam zcegos w stylu : "Czterej Bracia", "Swieci z Bostonu" , " Lucky Number Selvain" - prosze podajcie kilka tytulow filmow podobnych :(

użytkownik usunięty

Gość (chyba Arab) sprzedaje róże w Paryżu, jest uchodźcą, ma dziwnych kolegów :), jeden z nich taki mały, grubszy, łysy wyjeżdża do Tybetu, od tego gościa główny bohater bierze dokumenty, pamiętam też, że był przez krótki okres w szpitalu; zakochał się chyba w prostytutce. Film skończył się tak, że (cały czas trudnił...

więcej

dziewczyna poprosila mnie zebym przyniosl na jutro jakis fajny film zebym z nia obejrzal, mozecie cos polecic?

Witam

Poszukuje filmu chętnie go kupie film nazywa sie ''trzech wesołych pielęgniarzy'' inaczej ''disorderlies''

link do filmu http://www.filmweb.pl/Film?id=40033 [www.filmweb.pl/Film?id=...]

Child's Play (1988)
Child's Play 2 (1990)
Child's Play 3 (1991)
Bride of Chucky (1998)
Seed of Chucky (2004)
Dolls (1987)
Puppet Master (1989)
Puppet Master 2 (1991)
widzialem tylko te jak znacie jakies mozecie polecić
pozdrawiam

Nie ma bardziej badziewiastego serwisu filmowego w tym kraju. Strona wiesza się z przeciążenia - uwaga - w PONIEDZIAŁEK !!!, wyszukiwanie filmów temtycznie jest po prostu koszmarne. Kiedy chcę obejrzeć sobie jakiś film w określonej tematyce dostaję wykaz np 12 horrorów. Zupełnie jakby tylko tyle było wyprodukowanych i...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

pomocy ! szukam filmu gangsterskiego ale takiego współczesnego... o dzielnicach i stzrelaninach gangów murzynów. Film powinien zawierać duzo akcji i dobra fabułe wiec prosze dajcie Tytuł !