Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapraszam na moje nowe forum filmowe (rym!). Dopiero co powstało i ma tylko trzech uzytkownikow. Mam jednak nadzieje, ze to sie zmieni i forum sie rozwinie. Mozecie wchodzic, rejestrowac sie i polecac innym. Uzytkownicy poszukiwani! Zapraszam serdecznie...

Oto adres: www.filmsite.fora.pl

grzebie w głowie i mam pustkę..szukam filmów o kinie, o miłości do kina..cinema paradiso, historia kina w popielawach, purpurowa róża z kairu..MAŁO!!!!!
dalej, robimy burze mózgów!!:)

Skrzynia Umarlaka-opis na moim blogu,Ahoj piarci ZAPRASZAM

Skrzynia Umarlaka-opis na moim blogu,Ahoj piarci ZAPRASZAM

nareszcie
ci co ogladali niech obejrza jeszcze raz
ci co nie ogladali niech obejrza pierwszy raz

Ten film zrobil na mnie duze wrazenie. GLOWA DO WYCIERANANIA - swietna komednia i pschyzoa w jednym i Psycho HItchcocka tez ujedzie.

... według Was, który film z ostatnich pięciu lat wywarł na Was największe wrażenie? Dlaczego właśnie ten film? Pozdrawiam:)

czy mógłby ktoś podać mi tytół ostatniej piosenki z tego filmu ?? jest to moment w którym główny bohater zaczyna wyscig z przyjacielem tego hińczyka lub japończyka ? bardzo prosze i dziekuje z góry

Ogladalem kiedys film ktory z checia jeszcze raz bym obejrzal ale niestety nie pamietam tytulu.Moj opis tego filmu nie bedzie zbyt dokladny za co z gory przepraszam.Opis:Akcja filmu dzieje sie w swiecie zalanym przez wode nie ma suchego ladu jedynie morze.Glowny bohater ma jakby zaglowke i podrozuje potym wodnym...

Witam

Przed chwilą uznałem, że koniec z milczeniem i postanowiłem ogłosić, że tworzę zina o filmach oraz wszystkim co z nimi związanie. Jednak, jak wiecie - żaden zin nie ma szans utrzymać się na rynku przez dłuższy czas bez zgranej i dobrej ekipy. I tu przychodzi potrzeba zamieszczenia ogłoszenia na forum filmweb....

więcej