Zapraszam na moje nowe forum filmowe (rym!). Dopiero co powstało i ma tylko trzech uzytkownikow. Mam jednak nadzieje, ze to sie zmieni i forum sie rozwinie. Mozecie wchodzic, rejestrowac sie i polecac innym. Uzytkownicy poszukiwani! Zapraszam serdecznie...
Oto adres: www.filmsite.fora.pl
grzebie w głowie i mam pustkę..szukam filmów o kinie, o miłości do kina..cinema paradiso, historia kina w popielawach, purpurowa róża z kairu..MAŁO!!!!!
dalej, robimy burze mózgów!!:)
Ten film zrobil na mnie duze wrazenie. GLOWA DO WYCIERANANIA - swietna komednia i pschyzoa w jednym i Psycho HItchcocka tez ujedzie.
... według Was, który film z ostatnich pięciu lat wywarł na Was największe wrażenie? Dlaczego właśnie ten film? Pozdrawiam:)
czy mógłby ktoś podać mi tytół ostatniej piosenki z tego filmu ?? jest to moment w którym główny bohater zaczyna wyscig z przyjacielem tego hińczyka lub japończyka ? bardzo prosze i dziekuje z góry
Ogladalem kiedys film ktory z checia jeszcze raz bym obejrzal ale niestety nie pamietam tytulu.Moj opis tego filmu nie bedzie zbyt dokladny za co z gory przepraszam.Opis:Akcja filmu dzieje sie w swiecie zalanym przez wode nie ma suchego ladu jedynie morze.Glowny bohater ma jakby zaglowke i podrozuje potym wodnym...
Witam
Przed chwilą uznałem, że koniec z milczeniem i postanowiłem ogłosić, że tworzę zina o filmach oraz wszystkim co z nimi związanie. Jednak, jak wiecie - żaden zin nie ma szans utrzymać się na rynku przez dłuższy czas bez zgranej i dobrej ekipy. I tu przychodzi potrzeba zamieszczenia ogłoszenia na forum filmweb....